COSS.fi

COSS.fi

DOB Webinaari: Johtaminen yksilöllisenä palveluna

17.05.2017 14:00 - 15:00

Yksi ja sama johtamismalli ei sovi kaikille, osa-aikaisesti työskentelevä opiskelija tarvitsee erilaista johtamista kuin nelikymppinen perheenisä. Näistä lähtökodista käynnistyi keväällä 2016 Vincitillä prosessi, jonka tavoitteena oli hakea ymmärrystä millaisia johtamispalveluita ja tukitoimintoja henkilöstö aidosti koki tarvitsevansa.

Ymmärrys johti LaaS – Leadership as a Service – digitaalisen työkalun syntyyn. Työkalun avulla työntekijä voi tilata juuri hänelle sopivia johtamispalveluita kuten esimerkiksi tukea ajanhallintaan, mentorointia tai kehityskeskustelun. Näin organisaation ei tarvitse enää arvailla, mitä kaikkea tukea henkilöstölle pitäisi tarjota, vaan tuotetaan palveluita aidosti työntekijää kuunnellen.

Webinaarissa demoamme työkalua sekä sen kehityksessä käytettyjä palvelumuotoilun menetelmiä. Tämän lisäksi valoitamme palvelukonseptin tulevaisuuden visiota, jossa data-analyysilla tulee olemaan entistä tärkeämpi rooli.

Maksuton webinaari on tarkoitettu henkilöstöhallinnolle, johdolle ja esimiehille. Webinaarissa varataan aikaa keskustelulle.

Webinaarin esiintyjinä ovat henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen sekä palvelumuotoilija Salli Kunnari Vincit Oy:stä.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset täällä.

 

Webinaari on osa DOB-webinaarisarjaa. Webinaarisarjassa esittellään DOB-innovaatioalustaa ja sen mahdollisuuksia sekä sovelluksia ja yritysesimerkkejä.

Datasta oivalluksia ja bisnestä -hanke on osa 6aika -ohjelmaa, jonka tavoitteena on synnyttää Suomeen uutta osaamista, liiketoimintaa ja työpaikkoja. Datasta oivalluksia ja bisnestä (DOB) -hanke auttaa yrityksiä ja start-upeja hyödyntämään data-analytiikan ja palvelumuotoilun käyttöä liiketoiminnassa. Yritykset rakentavat ekosysteeminsä kanssa uutta osaamista, uusia palveluja markkinoille ja uutta liiketoimintaa.

 


Aika

17.05.2017
14:00 - 15:00

iCalScroll to Top