COSS.fi

COSS.fi

DOB Webinaari: Yhteiskehittäminen palvelumuotoilussa

22.08.2017 14:00 - 15:00

Webinaarissa esitellään, mitä on yhteiskehittäminen. Yhteiskehittäminen on enemmän kuin yhdessä tekemistä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Yhteiskehittäminen, co-creation, näkyy niin strategisella tasolla, asiakassuhteissa ja palveluiden kehittämisessä, se kulkee läpi koko organisaation toiminnan ja ajattelutavan. Arvonluonti tapahtuu yhteisessä vuorovaikutuksessa, suhteet perustuvat kumppanuuteen ja toimintaa ja palveluita suunnitellaan yhdessä. Miten tätä voidaan käytännössä toteuttaa omassa arjessa? Webinaarissa perehdytään myös yhteiskehittämisen työkaluun, CoCo Cosmokseen. Lisätietoja: www.linkedin.com/outikinnunen ja www.facebook.com/cocotoolkit

Maksuton webinaari on suunnattu henkilöille, joita kiinnostaa tutustua yhteiskehittämisen ajattelutapaan ja saada vinkkejä omaan arkeen toteuttaa yhteiskehittämistä omassa organisaatiossa. Webinaarissa varataan aikaa keskustelulle.

Webinaarin esiintyjänä on Outi Kinnunen, Laurea-ammattirkorkeakoulusta.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset täällä.

 

Webinaari on osa DOB-webinaarisarjaa. Webinaarisarjassa esittellään DOB-innovaatioalustaa ja sen mahdollisuuksia sekä sovelluksia ja yritysesimerkkejä.

Datasta oivalluksia ja bisnestä -hanke on osa 6aika -ohjelmaa, jonka tavoitteena on synnyttää Suomeen uutta osaamista, liiketoimintaa ja työpaikkoja. Datasta oivalluksia ja bisnestä (DOB) -hanke auttaa yrityksiä ja start-upeja hyödyntämään data-analytiikan ja palvelumuotoilun käyttöä liiketoiminnassa. Yritykset rakentavat ekosysteeminsä kanssa uutta osaamista, uusia palveluja markkinoille ja uutta liiketoimintaa.

 

 


Aika

22.08.2017
14:00 - 15:00

iCalScroll to Top