COSS.fi

COSS.fi

DOB Webinaari: Palveluja matkailijoille data-analytiikan avulla – case Aviapolis

26.04.2017 14:00 - 15:00

Webinaarissa kerrotaan, miten data-analytiikan avulla on vauhditettu uusien palvelujen ja tuotteiden kehittämistä matkailijoille Aviapoliksen alueella. Lisäksi esitellään avoimen datan lähteitä, jotka sopivat erityisesti matkailualan yrittäjille sekä kerrotaan hankkeessa opituista hyvistä käytännöistä ja toisaalta kohdatuista haasteista, jotta data-analytiikkaa voitaisiin hyödyntää laajemmin liiketoiminnan kehittämisessä.

Maksuton webinaari on tarkoitettu yrityksille, joita kiinnostaa data-analytiikka liiketoiminnan kehittämisessä, sekä julkisen sektorin toimijoille, jotka tekevät yritysyhteistyötä. Webinaarissa varataan aikaa keskustelulle.

Webinaarin esiintyjinä ovat Elina Eskelä Vantaan kaupungin elinkeinopalveluista sekä Petra Vairimaa (Eventsi).

Lisätietoa ja ilmoittautumiset täällä.

 

Webinaari on osa DOB-webinaarisarjaa. Webinaarisarjassa esittellään DOB-innovaatioalustaa ja sen mahdollisuuksia sekä sovelluksia ja yritysesimerkkejä.

Datasta oivalluksia ja bisnestä -hanke on osa 6aika -ohjelmaa, jonka tavoitteena on synnyttää Suomeen uutta osaamista, liiketoimintaa ja työpaikkoja. Datasta oivalluksia ja bisnestä (DOB) -hanke auttaa yrityksiä ja start-upeja hyödyntämään data-analytiikan ja palvelumuotoilun käyttöä liiketoiminnassa. Yritykset rakentavat ekosysteeminsä kanssa uutta osaamista, uusia palveluja markkinoille ja uutta liiketoimintaa.

 


Aika

26.04.2017
14:00 - 15:00

iCalScroll to Top