Mindtrek

Mindtrek on Tampereella vuosittain järjestettävä, kansainvälinen teknologiakonferenssi, jonka teemoja tarkastellaan avoimuuden näkökulmasta. Vuodesta 2015 lähtien COSS on ottanut vastuun konferenssin tuottamisesta yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa. Konferenssi tarjoaa kävijöilleen korkealaatuisia esityksiä, verkostoitumista huippuyritysten, tulevien talenttien ja tekijöiden välillä, uusia tulevaisuuden trendejä, sekä elämyksellisyyttä.

Mindtrek-konferenssi kerää avoimuudesta ja teknologiatrendeistä kiinnostuneet toimijat yhteen oppimaan, keskustelemaan ja ideoimaan, mitä mahdollisuuksia esillä olevat teemat tarjoavat, ja miten uutta soveltavaa tutkimusta voidaan törmäyttää yritysmaailman kanssa. Lisäksi konferenssin tavoitteena on yksityishenkilöiden, yritysten ja organisaatioiden verkostoituminen yli toimialarajojen; tapahtuma houkuttelee paikalle erikokoisia yrityksiä, innovaattoreita, päätöksentekijöitä, opiskelijoita ja eri alojen asiantuntijoita.

Missio

Edistää suomalaisen ja kansainvälisen teknologian ekosysteemiä ja avoimen teknologian ratkaisuja, sekä toimia alustana uusien innovaatioiden synnylle.

Visio

Tulevaisuuden visiona on olla Pohjoismaiden ja Baltian suurin teknologia- ja innovaatioalusta, missä innovaatioita tapahtuu yli toimialarajojen.

Konferenssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat olla kehityksen kärjessä luomassa uutta tulevaisuutta. Yhteistä kävijöille on kiinnostus tieto- ja viestintätekniikkaan sekä teknologiaan nyt ja tulevaisuudessa. Mindtrek-konferenssissa osallistujat pääsevät verkostoitumaan

  • Teknologia- ja ohjelmistoalojen yritysten ja asiantuntijoiden
  • Julkisen sektorin toimijoiden ja kehittäjien
  • Teknologia-alan innovatiivisten yksilöiden, tutkijoiden ja opiskelijoiden kanssa.

Vuoden 2017 konferenssi oli jälleen menestys. Konferenssi houkutteli yli 800 kävijää eri puolilta maailmaa. Yhteensä tapahtumassa nähtiin yli 70 mielenkiintoista ja ajatuksia herättävää puhetta ja esitystä. Mukana tapahtumassa oli yhteensä 41 sponsoria ja partneria. Molempina konferenssipäivinä #mindtrek17 oli Suomen twiitatuimpia hashtageja!

Seuraavan kerran Mindtrek-konferenssi järjestetään 10.-11.10.2018 Tampere-talossa.

Aikaisempien vuosien Mindtrek-konferensseihin pääset tutustumaan alla olevien linkkien kautta.

Mindtrek 2017

Tilaa uutiskirjeemme

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja hyväksyn ehdot.*

Seuraa meitä