Mindtrek

 

Mindtrek on Tampereella vuosittain järjestettävä, kansainvälinen teknologiakonferenssi, jonka teemoja tarkastellaan avoimuuden näkökulmasta. Vuodesta 2015 lähtien COSS on ottanut vastuun konferenssin tuottamisesta yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa. Konferenssi tarjoaa kävijöilleen korkealaatuisia esityksiä, verkostoitumista huippuyritysten, tulevien talenttien ja tekijöiden välillä, uusia tulevaisuuden trendejä, sekä elämyksellisyyttä.

Mindtrek-konferenssi kerää avoimuudesta ja teknologiatrendeistä kiinnostuneet toimijat yhteen oppimaan, keskustelemaan ja ideoimaan, mitä mahdollisuuksia esillä olevat teemat tarjoavat, ja miten uutta soveltavaa tutkimusta voidaan törmäyttää yritysmaailman kanssa. Lisäksi konferenssin tavoitteena on yksityishenkilöiden, yritysten ja organisaatioiden verkostoituminen yli toimialarajojen; tapahtuma houkuttelee paikalle erikokoisia yrityksiä, innovaattoreita, päätöksentekijöitä, opiskelijoita ja eri alojen asiantuntijoita.

Missio

Edistää suomalaisen ja kansainvälisen teknologian ekosysteemiä ja avoimen teknologian ratkaisuja, sekä toimia alustana uusien innovaatioiden synnylle.

Visio

Tulevaisuuden visiona on olla Pohjoismaiden ja Baltian suurin teknologia- ja innovaatioalusta, missä innovaatioita tapahtuu yli toimialarajojen.

Konferenssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat olla kehityksen kärjessä luomassa uutta tulevaisuutta. Yhteistä kävijöille on kiinnostus tieto- ja viestintätekniikkaan sekä teknologiaan nyt ja tulevaisuudessa. Mindtrek-konferenssissa osallistujat pääsevät verkostoitumaan

  • Teknologia- ja ohjelmistoalojen yritysten ja asiantuntijoiden
  • Julkisen sektorin toimijoiden ja kehittäjien
  • Teknologia-alan innovatiivisten yksilöiden, tutkijoiden ja opiskelijoiden kanssa.

Vuoden 2016 konferenssi oli menestys. Konferenssiin osallistui yhteensä lähes 1200 ihmistä eri puolilta maailmaa, kahdeksastatoista eri maasta. Yhteensä tapahtumassa nähtiin noin 80 mielenkiintoista ja ajatuksia herättävää esitystä, jotka koostuivat puheista, demoista, työpajoista sekä paneelikeskusteluista. Paikalla tapahtumassa oli yhteensä 26 näytteilleasettajaa ja sponsoria. Molempina konferenssipäivinä, sekä 17.10.2016 että 18.10.2016 #mindtrek16 oli Suomen twiitatuimpia hashtageja!

Seuraavan kerran Mindtrek-konferenssi järjestetään 20.-21.09.2017 Tampere-talossa.

Aikaisempien vuosien Mindtrek-konferensseihin pääset tutustumaan alla olevien linkkien kautta.

Mindtrek Openmind 2015

Mindtrek 2016

 

Tilaa uutiskirjeemme

Seuraa meitä