COSS.fi

COSS.fi

Uusi SenioriPC ohjelmisto on vaihtoehto Windows XP:lle

SenioriPC-palvelu on tuonut markkinoille uuden, päivitetyn version helppokäyttöisestä ja turvallisesta SenioriPC-ohjelmistosta. Ohjelmisto on saatavilla sekä nopealla USB-tikulla että DVD:llä. SenioriPC-ohjelmistossa on mukana niin käyttöjärjestelmä kuin sovellusohjelmatkin, joten ohjelmistoa voi käyttää ilman asennusta tietokoneen kiintolevylle. Ohjelmisto toimii jopa tietokoneissa, joissa ei ole kiintolevyä tai kiintolevy on täynnä. SenioriPC-ohjelmisto on tikulla kirjoitussuojatussa muodossa aivan kuten CD-levytkin, joten ohjelmisto on 100% suojassa viruksilta ja haittaohjelmilta nyt ja jatkossa. Esimerkiksi verkkopankki-käyttämiseen SenioriPC-ohjelmistolla on erinomainen ja turvallinen vaihtoehto. Tyypillisesti kaikki alle kymmenen vuotta vanhat tietokoneet tukevat ohjelmiston tarvitsemaa USB-laitteelta käynnistystä, mutta ohjelmistoa voi käyttää myös DVD:ltä.

SenioriPC-ohjelmistolla voi helposti korvata vanhentuneen Windows XP-, Vista- tai W7-ohjelmiston asentamalla SenioriPC-ohjelmiston sen päälle tai rinnalle. Ohjelmisto tarvitsee tietokoneelta 1G RAM, 10 GB tilaa kiintolevyltä ja prosessorin, jonka nopeus on yli 2 Ghz tai on dual core.

SenioriPC ohjelmiston myyntipakkaus sisältää nopean USB-tikun, jossa on ohjelmisto-osio (CD-muodossa) tai DVD-levyn. USB-tikkuja ja DVD-levyn voi ostaa Practitec Oy:n edustajilta tai SenioriPC:n verkkokaupasta. Edustajilta tikun tai DVD:n ostaneet voivat veloituksetta tilata ohjekirjasen www.senioripc.fi/ohjekirjanen -sivustolta. SenioriPC-palvelun verkkokaupasta ohjekirjanen toimitetaan automaattisesti tilauksen yhteydessä. Innokkaille ja osaaville ohjelmisto on tarjolla veloituksetta osoitteesta www.senioripc.fi/content/lataus.

Medialle SenioriPC USB-tikkuja ja DVD-levyjä on varattu rajoitetusti veloituksetta testikäyttöön. Tikun voi tilata sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@senioripc.fi.

SenioriPC-palvelu tuli markkinoille vuonna 2009 ensin pääkaupunkiseudulla laajentuen sieltä kattamaan lähes koko Suomen. Se mahdollistaa internetin palveluiden käyttämisen ikään ja kokemukseen katsomatta. Palvelun asiakkaina ovat kuluttajien lisäksi palvelutalot ja julkishallinto. Edustajina on yli 50 paikallista ATK-kauppaa ja paikallisia operaattoreita kuten AinaCom Oy, Ikaalinen-Parkano-Puhelin Oy.

Practitec Oy on vuonna 2003 perustettu innovatiivinen konsultaatio- ja kehitysyhtiö, joka kehittää toimivaa ja käyttäjille helppokäyttöistä teknologiaa.

Lisätietoja:
Harri Väyrynen, Practitec Oy:n toimitusjohtaja, 050 598 0098

Scroll to Top