COSS.fi

COSS.fi

Uusi jäsen esittäytyy: Metatavu – uutta älyä ohjelmistokehitykseen

Metatavu - uutta älyä ohjelmistokehitykseen

Metatavu on kesällä 2016 perustettu ketterän kehityksen ohjelmistoyritys ja keskitymme pääasiassa avoimen lähdekoodin ratkaisuihin. Avoimen lähdekoodin avulla pystymme tarjoamaan kustannustehokkaita, tietoturvallisia ja skaalautuvia ratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa.

Työskentelemme mieluusti rajapintojen parissa. Olemmekin kehittäneet KuntaAPI ja SoteAPI -rajapintakonseptit, jotka integroivat useat eri tietolähteet samaan rajapintaan. Metatavun ylläpitämää rajapintaa vasten voi toteuttaa erilaisia esityskerroksia. KuntaAPIa käyttävät mm. Mikkelin kaupunki, Oulun kaupunki, Pieksämäen kaupunki sekä Mäntyharjun kunta. SoteAPIa käyttää Etelä-Savon sairaanhoitopiirille toteutettu mobiilisovellus. Lisäksi ylläpidämme usealle asiakkaalle LinkedEvents -tapahtumarajapintaa.

Kokeilemme ja kehitämme asiakkaiden kanssa uusia konsepteja. Toteutimme uuden ajan energiayhtiö Lumme Energialle MetaMind-tekoälyyn pohjautuvan chatbotin, joka kartoittaa asiakkaan sähköntarpeen ja solmii sähkönmyyntisopimuksen. Ratkaisu toi asiakkaalle konkreettista ja mitattavaa hyötyä liiketoiminnan kehittämisessä.

Oli sitten kyseessä mobiilisovellus, tekoälyyn perustuva chatbotti, rajapinta tai vaikkapa järjestelmäintegraatio, niin me ratkaisemme ongelman asiakaslähtöisesti, avoimesti ja nopeasti.

Scroll to Top