COSS.fi

COSS.fi

Uusi jäsen esittäytyy: Klaro Technology Oy

Klaro Technology on myynnin digitalisointiin keskittynyt yritys. Klaron kehittämät sovellukset helpottavat ja automatisoivat myyntiprosesseja. Klaron ratkaisuja tarvitaan, kun myyntimahdollisuuksista rakennetaan voittavia tarjouksia. Klaron automatisoiduilla työkaluilla vastaat tarkemmin asiakkaittesi tarpeisiin. Klaron ratkaisuilla yritys tekee myyntiä nopeammin, laadukkaammin ja mikä tärkeintä paremmalla tuotolla.

Meidän päätuote on myyntikonfiguraattori (KlaroCPQ), jonka avulla yritys pystyy mallintamaan monimutkaisia ratkaisukokonaisuuksia asiakkaan määrittämän tarpeen mukaisesti. Klaron ratkaisuja on käytetty jo Suomessa vuodesta 2004. Nyt Klaro tähtää kansainvälisille markkinoille avoimeen lähdekoodiin pohjautuvalla SaaS-ratkaisullaan.

Meille klarolaisille on tärkeää olla ketteriä ja jatkuvasti kehityksen eturintamassa. Klaro Technology on moderni yritys, ja avoin uusille yhteistyökumppaneille niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Lisää meistä löydät meidän kotisivuilta www.klarocpq.fi tai kuulet CEO Tuomas Koskiniemeltä, tuomas.koskiniemi@klarocpq.fi, 040-1766204, Linkedin: www.linkedin.com/in/tuomas-koskiniemi/

Ole yhteydessä ja jutellaan lisää!

 

Scroll to Top