COSS.fi

COSS.fi

Seravo Oy tarjoaa WordPress-ohjelmistoa palveluna

COSS:n jäsen Seravo Oy tarjoaa ensimmäisenä Suomessa WordPress-sivustoja varten räätälöityä palvelintilaa ja ylläpitopalvelua. Seravolla on pitkä kokemus WordPress-sivustojen ylläpidosta ja niitä tarjoavien palvelinten optimoinnista sekä suorituskyvyn että tietoturvan osalta.

– Kun huomasimme, kuinka monella ylläpitopalvelumme asiakkaalla on WordPress, päätimme keskittää kaikki sivustot yhteen palvelinklusteriin, joka on viimeisten päälle optimoitu, kertoo Seravon Otto Kekäläinen.

WordPress-palvelun ansiosta mikä tahansa suomalainen yritys tai järjestö pääsee hyötymään kaikesta siitä optimoinnista, jota on tehty. Lisäksi keskitetty ylläpito sekä muun muassa WordPressin päivitykset tarjoavat hyötyjä, joita Seravo toteuttaa ilman, että jokaisen asiakkaan tarvitsee maksaa erikseen asiantuntijatyöstä tunti tunnilta. Palvelu on hinnoiteltu edullisiin vuosipaketteihin, jonka ostamalla saa sivustonsa Seravon ylläpitämään järjestelmään.

Palvelu on ollut toiminnassa jo vuoden 2013 lopusta, mutta sitä varten on rakennettu kesän 2014 aikana uusi Linux container -teknologiaan perustuva järjestelmä. Järjestelmän esittelyä varten on perustettu sivusto http://wordpress-palvelu.fi/

Teknisemmin optimaalisesta WordPress-palvelinympäristöstä on kirjoitettu myös Seravon blogissa artikkeleissa:
http://seravo.fi/2014/guide-to-modern-wordpress-deployment-part-1
http://seravo.fi/2014/guide-modern-wordpress-deployment-part-2

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Se on julkaistu GPL-lisenssillä ja toimii eturivin esimerkkinä avoimen lähdekoodin ohjelmistosta, joka on menestynyt hyvin kaikilla saroilla. Lisäksi julkaisujärjestelmä tuottaa hyvää liiketoimintaa ja toimittajariippumattoman IT-maiseman, jossa käyttäjät ovat vapaita valitsemaan parhaat WordPressiin liittyvät palvelut, mistä haluaa. Suomalaisen kannattaa tutustua, mitä kotimainen WordPress-palvelu.fi tarjoaa.

Lue lisää:
Seravo Oy

 

Scroll to Top