COSS.fi

COSS.fi

Proactum julkisti täysin avoimen yritystason virtuaalitoimisto- ja asianhallintaratkaisun

Lehdistötiedote,  julkaisuvapaa  20.6.2012 klo 08:30

Proactum julkisti täysin avoimen yritystason virtuaalitoimisto- ja asianhallintaratkaisun

Proactum on tänään julkistanut täysin avoimen maksuttoman virtuaalitoimisto- ja asianhallintaratkaisun  – Proactum Virtual Officen™.  Ratkaisu kattaa kaikki organisaation sisäiseen ja ulkoiseen kommunikointiin tarvittavat sovellukset yhdessä paketissa.

Uusi innovaatio pohjautuu Suomen ensimmäiseen avoimen lähdekoodin ”Proactum Enterprise Component Suite”-ratkaisuun, joka voitti Suomen Laatuinnovaatiopalkinnon vuonna 2009.

Proactum Virtual Office™ sisältää koko sähköisen työpöydän, joka integroituu saumattomasti toimistotyövälineisiin kuten kalenteriin ja sähköpostiin. Se tarjoaa monipuolisen julkaisujärjestelmän ja yritystason asianhallintaratkaisun organisaation kaikkeen dokumenttien- ja asianhallintaan. Kommunikointiratkaisuna se sisältää kaikki olennaiset komponentit yrityksen sisäiseen ja ulkoiseen kommunikointiin kuten esimerkiksi virtuaaliset työtilat, videoneuvotteluratkaisun, kontaktitiedon hallinnan sekä erilaiset varauskalenterit ja tapahtumienhallinnan.

Kokonaisuus toimii web-selaimella eikä vaadi mitään asennuksia käyttäjän työasemaan.  Käyttö on mahdollista sekä organisaation sisäverkosta että etäyhteydellä.  Ohjelmisto  tukee  myös käyttöä iPad- ja Android -tableteilla.

”Proactum Virtual Office™ -ratkaisu tehostaa henkilöstön työntekoa ja lisää tuottavuutta mahdollistaen virtuaalisen työskentelyn ajasta ja paikasta riippumattomasti. Muista markkinoilla olevista ratkaisuista poiketen se on kehitetty kokonaan avoimen lähdekoodin päälle ja sen lisenssi on täysin maksuton.”, toteaa Proactumin toimitusjohtaja Petri Lillberg

Lisää tietoa ratkaisusta löytyy Proactumin kotisivuilta  http://www.proactum.fi/ratkaisut

Lisätietoja:

Proactum Oy, toimitusjohtaja Petri Lillberg

GSM +358 40 5777014, petri.lillberg(at)proactum.fi

Proactum Oy on avoimen lähdekoodin tietojärjestelmäratkaisujen johtava asiantuntija, jonka erikoisosaamisaluetta ovat mm. portaalit ja sisällönhallinta, sähköinen asiointi, asian- ja asiakirjanhallinta, integraatio- ja arkkitehtuurihankkeet sekä konsultointi. Proactum on 2009 voittanut mm. Suomen Laatuinnovaatiopalkinnon ja listattu Euroopan innovatiivisimpien kasvuyritys­ten joukkoon Innovate!Europe –kilpailussa. Vuonna 2011 Proactum on valittu Deloitten Fast 50 kilpailussa Suomen nopeimmin kasvaneeksi teknologiayhtiöksi Rising star kategoriassa. www.proactum.fi

Scroll to Top