COSS.fi

COSS.fi

Proactum voitti Vuoden laatuinnovaatiopalkinnon

Proactum Oy on voittanut Vuoden laatuinnovaatiopalkinnon vaativaan yrityskäyttöön tarkoitetulla lisenssimaksuttomalla ja toimialariippumattomalla Proactum Enterprise Platform® -ohjelmistoratkaisullaan.

Vuoden laatuinnovaatio -kilpailun järjestää Suomen Laatukeskus ja sen tavoitteena on lisätä Suomessa syntyvien innovaatioiden määrää ja tasoa ja kannustaa organisaatioita laadun ja toiminnan kehittämiseen. Kriteereinä ovat mm. asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, uutuusarvo, hyödynnettävyys.

Proactum Enterprise Platform® palveluinnovaatioon on valittu parhaat avoimen lähdekoodin valmistuotteet, integroitu ne isommaksi toiminnalliseksi kokonaisuudeksi ja rakennettu päälle innovatiivisia liiketoiminta- ja lisäarvosovelluksia. Alustan avulla organisaatio voi saavuttaa merkittäviä säästöjä tai jopa muuttaa IT:n kulusta tuotoksi. Lisenssimaksujen sijaan resurssit kohdistetaan asioihin, joilla organisaatio voi sekä parantaa sisäistä tuottavuuttaan että erottautua kilpailijoistaan.

”Proactumin missiona on aidosti lisätä asiakkaidensa kilpailukykyä ja toiminnan tehokkuutta ja siksi halusimme tuoda markkinoille täysin uuteen ajatteluun perustuvan liiketoimintamallin”, hallituksen puheenjohtaja Anneli Koivunen taustoittaa.

”Varsinainen aktiivinen kehitystyö käynnistyi edelläkävijäasiakkaidemme kanssa, kun halusimme tehdä jotain ennen tekemätöntä. Heidän ja osaavien asiantuntijoidemme yhteistyöllä olemme ratkaisseet vaativatkin haasteet ja toteuttaneet tämän käytännön työssä jo koetellun, innovatiivisen ja joustavan ratkaisun”, toimitusjohtaja Pirjo Hannikainen kertoo.

”Iloitsemme saamastamme tunnustuksesta, joka entisestäänkin innostaa meitä jatkamaan asiakaslähtöistä kehitys- ja laatutyötä sekä haastaa meidät uusiin innovatiivisiin ratkaisuihin”, toteaa Hannikainen lopuksi.


Lisätietoja:
Pirjo Hannikainen
toimitusjohtaja
Proactum Oy
Puh. +358 40 518 4671
pirjo.hannikainen at proactum.fi


Proactum Oy on Suomen markkinajohtaja avoimen lähdekoodin vaativien yritystietojärjestelmien kehittäjänä ja tuotteistajana. Yrityksen ydinosaamisaluetta ovat mm. portaalit ja sisällönhallinta, asian- ja asiakirjanhallinta, integraatio- ja arkkitehtuurihankkeet sekä konsultointi. Proactum on kehittänyt Suomen ensimmäisen avoimeen lähdekoodiin perustuvan Proactum Enterprise Platform® hybridialustan ja yritys on listattu Euroopan innovatiivisimpien kasvuyritysten joukkoon Innovate!Europe –kilpailussa 2009. Yhtiö on omistuspohjaltaan täysin suomalainen. Proactumilla on D&B:n korkein AAA-luottoluokitus ja sen toimipaikat ovat Espoossa, Jyväskylässä ja Tampereella. Yritys on aktiivinen jäsen Suomen open source –keskuksen COSS toiminnassa. Yrityksen laaja asiakaskunta koostuu eri toimialoilla toimivista yrityksistä sekä julkishallinnon organisaatioista.

Scroll to Top