COSS.fi

COSS.fi

Proactum osti MSG Software Oy:n koko osakekannan

Proactum Oy on ostanut ICT-palveluita tuottavan MSG Software Oy:n (MSG) koko osakekannan. MSG jatkaa toimintaansa Proactumin tytäryrityksenä. Kauppa tukee vahvasti Proactumin kasvustrategiaa sekä vahvistaa osaamista ohjelmistojen ja tietojärjestelmien ammattimaisiin elinkaaripalveluihin sekä laajentaa Proactumin palvelutarjontaa mm. finanssi- ja teollisuussektorilla.  

MSG on vuonna 1989 perustettu asiakaskohtaisiin sovelluksiin ja tuotteisiin erikoistunut IT-ratkaisutalo, joka tarjoaa asiakkailleen korkealuokkaisia kehitys- ja ylläpitopalveluita. MSG:n erityisosaaminen liittyy vaativien järjestelmien rakentamiseen ja koko elinkaaren aikaiseen järjestelmien ammattimaiseen ylläpitoon ja tukeen eri ympäristöissä.

Yrityksellä on töissä noin 20 ohjelmistokehityksen ja –ylläpidon ammattilaista Oulussa, Helsingissä ja Kuopiossa. sYhtiön toimitusjohtajana jatkaa sen nykyinen toimitusjohtaja Markku Martikainen. MSG:n vuoden 2010 liikevaihto on  noin 1,5  miljoonaa euroa.

”MSG:n  osto tuo mukanaan arvokasta lisäkokemusta ICT-palvelujen koko elinkaaren kattavana tarjoajana ja tällä yrityskaupalla Proactum vahvistaa entisestään monipuolista teknologia- ja toimialaosaamistaan”, Proactum Oy:n toimitusjohtaja Timo Danilotschkin toteaa. Aktiivisen kasvun yrityksenä Proactumille on tärkeää pystyä tarjoamaan myös luotettavaa ja laadukasta asiantuntijapalvelua jo käyttöönotetuille järjestelmille ja lisäksi MSG:n oston myötä Proactum laajentuu entistäkin vahvempana uusille toimialoille.”, Danilotschkin jatkaa.

”Proactum on aktiivinen ja  menestyvä yritys, ja sen aikaansaannokset erityisesti avoimen lähdekoodin ratkaisutoimittajana sai meidät haluamaan tulla osaksi konsernia. Liittymällä Proactumiin pääsemme mukaan rakentamaan suomalaisen osaamisen menestystarinaa”,  toteaa Martikainen innostuneena.

”MSG-kauppa vahvistaa Priorite-konsernin kasvustrategiaa ja nopeuttaa Proactumin  palvelutarjonnan laajentumista Ouluun, Kuopioon ja muualle Suomeen. Finanssisektorin osaamisen kasvattaminen on myös strategisesti tärkeää meille.”, summaa Proactumin hallituksen puheenjohtaja Anneli Koivunen.


Lisätietoja antaa
Proactum Oy
toimitusjohtaja Timo Danilotschkin
GSM +358 400 446969, timo.danilotschkin at proactum.fi

Proactum Oy on Suomen markkinajohtaja avoimen lähdekoodin vaativien yritystietojärjestelmien ratkaisu- ja elinkaaripalvelujen toimittajana. Yrityksen ydinosaamisaluetta ovat mm. portaalit ja sisällönhallinta, sähköinen asiointi ja asiakirjanhallinta, integraatio- ja arkkitehtuurihankkeet sekä konsultointi. Proactum on kehittänyt Suomen ensimmäisen avoimeen lähdekoodiin perustuvan Proactum Enterprise Platform® hybridialustan. Yritys on vuonna 2009 listattu Euroopan  innovatiivisimpien kasvuyritysten joukkoon Innovate!Europe –kilpailussa sekä voittanut Suomen tasavallan presidentin jakaman Laatuinnovaatiopalkinnon. Proactumilla on toimipaikat Suomessa Espoossa, Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä, Kuopiossa sekä Kiinassa Shanghaissa. Yrityksen laaja asiakaskunta koostuu eri toimialoilla toimivista yrityksistä sekä julkishallinnon organisaatioista.

MSG Software Oy
on ICT-järjestelmien kehittämiseen sekä ylläpitoon ja tukeen keskittynyt Oulussa, Kuopiossa ja Helsingissä toimiva yritys. MSG on tuottanut asiakkailleen ICT-palveluita jo yli 20 vuotta. Yrityksen teknologiaosaaminen kattaa eri teknologioiden antamat mahdollisuudet kehittää ratkaisuja päätelaitteesta riippumatta kustannustehokkaasti. MSG:n asiakkaisiin kuuluu johtavia suomalaisia ja kansainvälisesti toimivia yrityksiä finanssisektorilta, öljy-, teräs-, metsä- ja tietoliikenneteollisuudesta sekä julkishallinnon organisaatioita.

Scroll to Top