COSS.fi

COSS.fi

Mediamaisteri Group vahvistuu sisältöliiketoiminnassa yritysostolla

Mediamaisteri Group parantaa asemaansa sisältöliiketoiminnassa ostamalla verkkosisältöjen asiantuntijan Digital Lessons Finland Oy:n. Tehty yrityskauppa on osa Mediamaisteri Group Oy:n kasvu- ja laajentumisstrategiaa.

Mediamaisteri Groupin vahva pegagoginen osaaminen eOppimisen alueella saa nostetta Digital Lessonsin kyvyllä tuottaa kustannustehokkaasti näyttäviä verkkokurssikokonaisuuksia. Kaupan myötä palveluvalikoima laajentuu valmiisiin verkkokursseihin ja –luentoihin. Samalla asiakkaiksi tulee Suomen suurimpia yrityksiä ja oppilaitoksia, jotka saavat käyttöönsä entistä laajemman palvelukokonaisuuden.

”Palvelutarjontamme laajentuminen ja toisaalta asiantuntijuudemme monipuolistuminen rikastavat asiakkaille tarjoamiamme mahdollisuuksia. Tavoitteenamme on olla yksi Suomen johtavista toimijoista sisällöissä,” kertoo Mediamaisteri Groupin toimitusjohtaja Timo Väliharju.

”Mediamaisterin ja Digital Lessonsin liiketoiminnat täydentävät toisiaan. Yhdistämällä osaamisemme ja resurssimme Mediamaisteri Groupin kanssa, voimme merkittävästi vahvistaa asemaamme sisältöliiketoiminnassa,” sanoo Digital Lessons Finland Oy:n perustaja ja omistaja Paula Hellén.


Lisätietoja antaa:
Timo Väliharju
toimitusjohtaja
Mediamaisteri Group Oy
+358 50 330 3339
timo.valiharju@mediamaisteri.com

Mediamaisteri Group on vuonna 2000 perustettu valtakunnallisesti toimiva asiantuntijayritys, jonka tehtävänä on avoimen lähdekoodin ratkaisujen avulla tukea asiakasorganisaatioidemme viestintää, oppimista, kehittymistä ja kehittämistä. Oppimisympäristö-palvelut, HR-työkalut sekä sisällöntuotanto ovat keskeisiä toimintojamme. Mediamaisteri on kasvanut yli miljoonan euron liikevaihtoon ja yrityksellä on yli 250 aktiivista yritysasiakasta. Mediamaisterin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Hämeenlinnassa ja Turussa sekä päätoimipiste Tampereella.

Digital Lessons Finland on vuonna 2002 perustettu yritys, joka on erikoistunut kustannustehokkaaseen asiantuntemuksen välittämiseen digitaalisin keinoin. Yhtiö toimii Helsingissä.

Scroll to Top