COSS.fi

COSS.fi

Proactum listattu Euroopan innovatiivisimpien kasvuyritysten kärkeen

Yhdysvaltalainen Guidewire Group sekä espanjalaiset Innovate Ventures s.r.l., Zaragozan kaupunki, Zaragoza City of Knowledge Foundation –säätiö ja Informatica El Cortes Ingles perustivat yhdessä Innovate!Europe –kilpailun vuonna 2005 löytääkseen ja tukeakseen potentiaalisimpia kasvuyrityksiä Euroopassa. Tänä vuonna kilpailu on ollut järjestyksessään neljäs ja sen suosio on kasvanut vauhdilla. Proactum on yltänyt tänä vuonna kilpailussa kymmenen innovatiivisimman yrityksen joukkoon.

Proactumin voittokulku

Vuoden 2009 kilpailuun osallistui yli 300 yritystä eri puolilta Eurooppaa. Proactum Oy ylsi Lontoon semifinaaleiden kautta loppukilpailuihin ja on listattu ainoana suomalaisena yrityksenä Euroopan innovatiivisimpien kasvuyritysten joukkoon. Yritys osallistui kilpailuun lisenssimaksuttomalla Proactum Enterprise Platform® -alustaratkaisullaan, joka mahdollistaa joustavan ja kustannustehokkaan edistyksellisten sovellusten hyödyntämisen organisaatioissa. Palveluinnovaatio on täysin integroitu ja modulaarinen ratkaisu, jonka päälle rakennetut sovellukset kattavat kaikki organisaatioiden geneeriset tietojärjestelmätarpeet.

Proactum yrityksenä

Proactum Oy on Anneli Koivusen toimesta perustettu yritys, joka tarjoaa edistyksellisiä ja asiakaslähtöisiä avoimen lähdekoodin portaaliratkaisuja sekä ratkaisuja dokumentin-, sisällön- ja asianhallintaan. Proactumin palvelut kattavat tietojärjestelmien koko elinkaaren sekä osaavat ja luotettavat projektinhallinnan palvelut. Yritys on aktiivinen jäsen Suomen open source –keskuksen COSS toiminnassa.


Lisätietoja
Pirjo Hannikainen
Toimitusjohtaja
Proactum Oy
Puh. 040 778 8734
pirjo.hannikainen at proactum.fi


Proactum Oy on avoimen lähdekoodin yritystietojärjestelmien ammattilainen, jonka erikoisosaamisaluetta ovat mm. portaalit ja sisällönhallinta, asian- ja asiakirjanhallinta, integraatio- ja arkkitehtuurihankkeet sekä konsultointi ml. OS-strategiat. Proactumin palvelut sisältävät yritystietojärjestelmähankinnan kaikki osa-alueet esitutkimuksesta käyttöönottoon, ylläpitoon ja tukipalveluihin asti. Yrityksen asiakaskunta koostuu eri toimialoilla toimivista yrityksistä sekä julkishallinnon organisaatioista.

 

Scroll to Top