COSS.fi

COSS.fi

Netorekistä Red Hat Advanced Business Partner

Netorek Oy:n yhteistyö Red Hatin ja Nordicmindin kanssa on tiivistynyt entisestään. Toukokuussa 2010 yritys nousi Red Hat Advanced Business Partner –tasolle, mikä on poikkeuksellista Suomessa.

Yhteistyö Red Hatin jakelijana Pohjoismaissa ja Baltiassa toimivan Nordicmindin kanssa mahdollisti Netorekin nimeämisen Red Hat Advanced Business Partner -kumppaniksi ja nosti täten yhtiöiden välisen yhteistyön täysin uudelle tasolle. Käytännössä kyse on asiantuntijapalveluiden ja ratkaisuiden tuottamisesta yhteistyössä Red Hatin ja Nordicmindin kanssa, mikä avaa ovia kansainvälisten asiakkaiden konsultointi- ja järjestelmäkehitysprojektien toteuttamiselle.

”On hienoa, että Netorek pystyy kasvamaan kumppanuutemme kautta ja saa näin ollen selkeää konkreettista hyötyä”, iloitsee toimitusjohtaja Esko Wessman Nordicmindista. ”Kumppanuuden avulla vaativatkin ratkaisut voidaan helposti toimittaa avaimet käteen –periaatteella ja Netorekin taidokkuutta pystyvät hyödyntämään koko jälleenmyyjäverkostomme”, Wessman jatkaa.

Yksinkertaisemmin ja helpommin

Netorek on jo yli kymmenen vuoden ajan keskittynyt Linux-pohjaisiin ratkaisuihin ja uusi sopimus vahvistaa toimintakonseptia.

”Netorek on nyt osana Red Hat Global Professional Services –palvelua, jonka myötä konsultoimme myös ulkomaisia asiakkaita”, kertoo Netorek Oy:n toimitusjohtaja Timo Kero.

”Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhömme Netorekin kanssa. Netorekin tiimin osaaminen hallinta- ja virtualisointituotteidemme kanssa on poikinut erinomaista asiakaspalautetta”, toteaa Suomen Red Hatin myyntipäällikkö Markus Pekkarinen.

”Red Hat on Linux-sektorin vahvin brändi ja haluamme tarjota asiakkaillemme parasta. Se, että Red Hat luottaa meihin, on myös asiakkaiden suuntaan vakuutus ammattitaidostamme. Asiakas saa testatut tuotteet ja kunnolliset tukipalvelut sekä Netorekilta että Red Hatilta. Lisäksi kustannussäästöt esimerkiksi työasema- ja palvelinvirtualisoinnissa ovat kilpailijoihin verrattuna 60 – 80 % luokkaa.”, kertoo Timo Kero.

Jatkossa yritys keskittyy vahvasti Red Hatin tuotteisiin ja ratkaisuihin. Ajatuksena on selkeyttää ja helpottaa tarjottavien Linux-tuotteiden ostamista, ja tarjota tuotteistettuja, kaupallisen tuen sisältäviä palveluita. Keron mukaan keskittäminen on mielekästä myös palveluntarjoajan näkökulmasta.

Huipputason osaamista

Netorek on erikoistunut Red Hat –ratkaisuissa palvelin- ja työasemavirtualisointiin, palvelinklusterointiin, identiteetinhallintapalveluihin ja messaging-palveluihin. Yrityksen tekninen osaaminen on Euroopan huipputasoa ja sertifioiduilla työntekijöillä, kuten Linux-käyttöjärjestelmän vuonna 1991 nimenneellä Ari Lemmkellä, on pitkä kokemus muun muassa suuryritysten vaativista konsultointiprojekteista.

”Pyrimme jatkuvasti kasvattamaan omaa Red Hat -joukkoamme. Meillä on suorat, Euroopan kattavat asiantuntijakontaktit ja osaamista ja yhteistyötä vahvistetaan vuosittain muun muassa koulutuksin ja EMEA-alueen tapaamisilla.”, Kero jatkaa.


Lisätiedot:
Netorek Oy / Timo Kero + 358 44 044 9008
Nordicmind Oy / Esko Wessman, +358 20 759 8111

 

Scroll to Top