COSS.fi

COSS.fi

Mediamaisteri Group on avoimen lähdekoodin ePortfolio Maharan uusi partneri Suomessa

Mediamaisteri Group on solminut partnerisopimuksen avoimen lähdekoodin järjestelmä Maharasta. Sopimuksen mukaisesti Mediamaisteri tarjoaa ja kehittää Maharaa SaaS-palveluna Suomen markkina-alueella niin oppilaitoksille, julkisyhteisöille kuin yrityksille. Mahara on jatkoa Mediamaisterin tarjoamille eOppimisen asiantuntijapalveluille oppilaitos- ja yritysmaailmaan.

Mahara on ePortfolio-järjestelmä, jossa opiskelijat luovat ja hallitsevat omaa sähköistä portfoliotaan opinnoistaan. ePortfolio mahdollistaa oman osaamisen ja taitojen todentamisen jo opintojen aikana muun muassa tuleville työnantajille.  Opiskelujen päätyttyä oman portfolion saa helposti otettua talteen web-sivustona. Lisäksi järjestelmässä voi uudenlaisella tavalla verkostoitua kanssaopiskelijoiden kanssa. Yksityisasetukset mahdollistavat portfolion näkymisen eritellysti niin opiskelijatovereille, opettajille, ystäville kuin työnantajille.

Mahara integroituu helposti oppimisympäristöihin, kuten Moodleen ja Blackboardiin. Integrointi mahdollistaa esimerkiksi erilaisten verkkokurssien tehtävien siirron omaan portfolioonsa suoraan oppimisympäristöstä.

Voitte tutustua Maharaan osoitteessa http://mahara.org


Lisätietoja ePortfoliosta ja Mahara-yhteistyöstä antaa
Marko Mäkilä
Mediamaisteri Group Oy
+358 40 587 8678
marko.makila at mediamaisteri.com
www.mediamaisteri.com

Mediamaisteri Group on vuonna 2000 perustettu valtakunnallisesti toimiva asiantuntijayritys, jonka tehtävänä on avoimen lähdekoodin ratkaisujen avulla tukea asiakasorganisaatioidemme viestintää, oppimista, kehittymistä ja kehittämistä. Oppimisympäristö-palvelut, HR-työkalut sekä sisällöntuotanto ovat keskeisiä toimintojamme. Mediamaisteri on kasvanut yli miljoonan euron liikevaihtoon ja yrityksellä on yli 250 aktiivista yritysasiakasta.

Scroll to Top