COSS.fi

COSS.fi

Naviatech sai kansainvälistä tunnustusta Pariisissa

Kahdeksan kuukautta sen jälkeen, kun yhtiö oli ilmoittanut virallisesti yhteistyöstä norjalaisen eZ Systemsin kanssa, sai Naviatech kansainvälisen Rising Star of the Year -palkinnon (vuoden tulokas) Pariisissa järjestetyssä eZ Conference & Awards -tapahtumassa viime viikolla. Tapahtumaan osallistui kaikenkaikkiaan osallistujia yli 20 maasta. Samalla kymmenettä vuottaan juhlineen eZ Systemsin palkintogaalassa oli paikalla yli 200 kutsuvierasta. Jo aiemmin keväällä Naviatech saavutti toiseksi parhaan, kultatason vain reilun vuoden partneruuden jälkeen. Palkinnon kriteereinä olivatkin eZ Systemsin partner-mallin ymmärtäminen ja soveltaminen, saavutetut pisteet sekä eZ Publish sertifioinnit ja asiakasreferenssit. Kaikenkaikkiaan uusia yhteistyökumppaneita oli kisaamassa palkinnosta yhteensä noin 10, joista neljä valittiin ehdokkaaksi. Tiukimman vastuksen Naviatechille antoi brittiläinen kultatason yhtiö Grand Union.

”Yhteistyö eZ Systemsin kanssa on toiminut hyvin ja olemme profiloituneet oikeanlaisiin asiakkuuksiin. Palkinto on hieno tunnustus isosta päätöksestä, kovasta työstä ja keskittymisestä strategiaamme,” kommentoi Petri Mertanen, Naviatechin toimitusjohtaja, Pariisin palkintogaalassa. Naviatechin päätös liittyy pidemmän aikavälin muutokseen, jossa yhtiön positio on muuttunut teknisestä sovelluskehittäjästä ja alihankkijasta kokonaisvaltaiseksi Internet-markkinoinnin sekä mittaamisen asiantuntijayritykseksi. ”Tämä palkinto osoittaa kuinka hyvin eZ Systems ja Naviatech ovat tehneet töitä yhdessä. Alle vuodessa Naviatech on rakentanut vahvan eZ Publish osaamisen ja avannut hienosti suomalaisen markkinan. Tehokas toiminta osoittaa, että Naviatech todella ymmärtää sisällönhallinnan haasteita ja pystyy keskittymään lisäarvon tuottamiseen asiakkailleen. Haluamme kiittää koko Naviatechin tiimiä, eZ Systems on ehdottomasti valmis panostamaan Suomeen lisää tulevaisuudessa”, sanoo eZ Systemsin markkinointijohtaja Bertrand Maugain Pariisin illassa.

”Kustannustehokkaat ratkaisut sekä erilaisten markkinointitoimenpiteiden mittaaminen ja analysointi on aina tärkeää, mutta etenkin laskevien suhdanteiden ja kehitysbudjettien aikana. Olemme tällä hetkellä eZ Publish järjestelmän sekä monipuolisen palvelutarjonnan takia hyvin kilpailukykyinen ja varteenotettava yhteistyökumppani mille tahansa yritykselle Suomessa”, sanoo Mertanen. ”Tästä on hieno jatkaa kasvua yhdessä asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja koko eZ Publish yhteisön kanssa. Uskomme myynnin ja yrityksen kasvun jatkuvan, sillä potentiaalia Suomessa on olemassa hyvin paljon ja asiakkaiden kysyntä avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmiä kohtaan on tietoisuuden lisääntyessä myös kasvanut”, jatkaa Mertanen.

eZ Publish on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä eli ns. open source CMS ja poikkeuksellisesti muihin avoimen lähdekoodin sovelluksiin verrattuna, järjestelmän kehityksestä sekä tukipalveluista vastaa kaupallinen yritys. eZ Publish sisällönhallintajärjestelmän etuja loppuasiakkaille ovat esimerkiksi toimittajariippumattomuus, ilmainen (GPL) lisenssi ja mahdollisuus monikanavaiseen julkaisemiseen.

Järjestelmä tarjoaa runsaasti tuotteistettuja lisätoiminnallisuuksia, joiden avulla hyvinkin laajan, sosiaalisia ja verkkokauppatoiminnallisuuksia sisältävän verkkopalvelun toteutus onnistuu joustavasti. Luonnollisesti järjestelmässä on avoimet rajapinnat eli integrointimahdollisuus asiakkaiden muihin järjestelmiin kuten toiminnanohjaukseen (ERP), asiakkuudenhallintaan (CRM) ja web-analytiikkaan. eZ Publish järjestelmässä on erittäin hyvin huomioitu hakukoneoptimointiin ja -löydettävyyteen liittyvät toiminnallisuudet. Teknisen osaamisen lisäksi Naviatech tarjoaa konsepti- ja graafisen suunnittelun, sisällön optimoinnin ja testauksen, hakukonemarkkinoinnin sekä web-analytiikan palveluita.


Lisätietoa:
Petri Mertanen                                     
Toimitusjohtaja                                    
Naviatech Solutions Oy                             
GSM +358 400 792 616                               
petri at naviatech.fi                               

Bertrand Maugain
VP Marketing
eZ Systems AS
GSM +479 288 4121
bm at ez.no

 

Scroll to Top