COSS.fi

COSS.fi

Kustannustehokas OpenXchange-työryhmäpalvelin, joka tuo hymyn niin talouspäällikön kuin käyttäjänkin huulille

Tietoteema esittelee uuden OpenXchange -työryhmäpalvelimensa OVI-tapahtumassa (Ohjelmat Vaihtoon Ilmaiseksi) Turun Ammattikorkeakoulussa, Lemminkäisenkatu 30, 21.04. klo 10.00 – 16.00. Lisenssimaksuton avoimen lähdekoodin OpenXchange tarjoaa kustannustehokkaan ja skaalautuvan vaihtoehdon kalliille ja jäykälle MS Exchangelle.

Näyttöön liimatut paperilappuset ja lippuset aikatauluista sekä päällekkäin buukatut neuvottelutilat kuuluvat viime vuosituhannelle. Työryhmäpalvelin tehostaa ajan sekä resurssien käyttöä.

OpenXchange kokoaa yhteen koko henkilökunnan ajasta ja paikasta riippumatta. Kaikki  tarpeellinen tieto yhdessä paikassa kaikkien saatavilla: tiedostonhallinta, sähköposti, ryhmäkalenteri, tehtävien delegointi, resurssien varaus, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden yhteystiedot. OpenXchangea voi käyttää missä vain, riittää että käytössä on Internet-yhteydellä varustettu tietokone.

Käyttöliittymä, joka ”puhuu” Turun murretta!

OpenXchange osaa useita kieliä. Esim. Suomen, Englannin, Ranskan ja Saksan lisäksi voi käyttöliittymän kieleksi valita Turun murteen. Tietokoneohjelmat ovat yleensä kuivan harmaita. On virkistävää, kun ohjelma opastaa käyttäjää esim. tekstillä: ”Näytä mun kaik tapahtumat kaikist kalentereist”, tai ”Tallenetak asetukset ai enne uloskirjatumist?”.

OpenXchangen ”turunnuksen” tehnyt Esa Laukkanen on tavattavissa esittelypisteessämme klo 10 – 12 

Käyttöliittymästä tehdään myös muita murreversioita sitä mukaa kun löydämme osaavia tekijöitä.

 

 


Lisätietoja:
Antti Kari Toimitusjohtaja, Tel: +358 10 2393 603 email: antti.kari at tietoteema.fi

 

Scroll to Top