COSS.fi

COSS.fi

Arcusysin Liferay-koulutustoiminta käynnistyy toukokuussa

Arcusys on tarjonnut useita pääkäyttäjille suunnattuja Liferay-käyttönokoulutuksia osana yrityksen asiakasprojekteja. Viimeisinä vuosina on ollut havaittavissa, että Liferay-ratkaisut kasvattavat suosiotaan verkkopalvelualustana sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Yhä useammat ihmiset käyttävät Liferay-ratkaisuja verkkoviestinnän toteuttamiseen. Tämän vuoksi julkisille Liferay-koulutuksille on alkanut muodostua kysyntää.
 
Arcusys on lähtenyt vastaamaan kysyntään rakentamalla kuluvan kevään aikana koulutuskokonaisuudet Liferay-osaamistarpeiden täyttämiseksi. Yritys tuottaa kattavan kokonaispaletin Liferay-koulutuksista eri tarpeita, käyttäjäryhmiä ja osaamistasoja varten. Ensimmäinen julkinen koulutus pidetään Helsingissä 27.5.2010. Koulutus on loppukäyttäjille suunnattu Liferay-peruskoulutus.
 
Lisätietoja ja ilmoittautuminen koulutuksen esittelysivuilla.
 
Koulutuksia voidaan tarpeen mukaan järjestää myös muilla paikkakunnilla. Kesäkuun 2010 aikana toteutetaan Liferay-jatkokurssi, jossa perehdytään syvemmin järjestelmän mahdollisuuksiin ja työvälineisiin. Tästä tiedotamme lisää verkkosivuillamme toukokuun 2010 aikana.
 
Koulutusten suunnittelusta vastaa Arcusys Oy:ssä konsultti Jari Järvelä, jolla on kymmenen vuoden työhistoria erilaisten koulutuskokonaisuuksien suunnittelusta ja toteutuksesta ICT-osaamistarpeisiin. Taustalla on lähikoulutuksena toteutettujen ICT koulutusten suunnittelu- ja koulutustehtäviä sekä verkko-oppimisen menetelmillä toteutettujen tietojärjestelmäkoulutusten tuotantoja.

Scroll to Top