COSS.fi

COSS.fi

Maksutonta paikkatietokonsultaatiota LIH-hankkeen puitteissa

COSSin yhteisöjäsen Gispo Oy on mukana kansallisessa Location Innovation Hubissa (LIH), joka on EU:n ja Business Finlandin rahoittama innovaatiokeskushanke. LIH-toimistoa koordinoi Maanmittauslaitokseen kuuluva Paikkatietokeskus (FGI). Tavoitteena on kasvattaa paikkatiedon käyttöä eri yhteiskunnan sektoreilla. Gispon tavoitteena on palvella 43 eri organisaatiota ja koko hankkeen tavoitteena on löytää 200 uutta paikkatiedon hyödyntäjää.

LIH-hankkeen puitteissa Gispo voi tarjota maksutonta paikkatietoon liittyvää avoimen lähdekoodin koulutusta tai muuta konsultointia yrityksille ja julkisille toimijoille. Toteutuksen arvo on noin 500-1000 €/ asiakas ja LIH-hanke maksaa sen kokonaisuudessaan.

Jos asiakas haluaa hyödyntää LIH-palveluita, rahoittajan pyynnöstä asiakasorganisaatiosta tehdään aina Digitaalinen maturiteettiarvio (DMA) lyhyen kyselyn avulla sekä Business Finlandille täytetään allekirjoitettu lomake. Muuta asiakkaan ei tarvitse tehdä.

Gispon tähän mennessä tuottamia LIH-palveluita ovat:

  • - QGIS / GeoServer-työpajat
  • - Paikkatietoinfraan ja -aineistoihin liittyvät ohjeistukset
  • - OpenStreetMap-aineiston käyttö ja päivitys webinaarit
  • - Pienet paikkatietoanalyysit tai karttatoteututukset

Jos siis pieni konsultaatio paikkatietoasioista, avoimesta datasta tai avoimen lähdekoodin paikkatietotyökaluista kiinnostaa, otathan yhteyttä:

Sanna Jokela
CEO, Gispo Oy
sanna@gispo.fi
0407664607

www.gispo.fi

Scroll to Top