COSS.fi

COSS.fi

Avoin liiketoiminta

Yrityspäättäjät ovat varsin haastavassa tilanteessa. Oma liiketoiminta ja siihen liittyvät erityispiirteet tunnetaan läpikotaisin, mutta nostettaessa esille digitaalisuus ja sen tarjoamat mahdollisuudet, meneekin sormi suuhun. Lähes kaikilla.

On digi sitä ja digi tätä ja kaikkea siltä väliltä. Yksi vannoo SOME mainonnan nimeen, toinen vouhottaa uusista nettisivuista ja kolmas haluaa tarjota integraatioita. Ketä pitäisi uskoa ja miten lähteä liikkeelle?

Oddy Tech haluaa auttaa yrityksiä nousemaan digitaalisia portaita hallitusti

Uskomme avoimuuteen niin digitaalisissa ratkaisuissa kuin liiketoiminnassa yleensäkin.

Haluamme ymmärtää millä tasolla yrityksesi on oman digitaalisuutensa kanssa. Onko käytössä sähköpostit ja kevyet verkkosivut vai ohjataanko liiketoimintaa jo pitkälti digitaalisten järjestelmien kautta.

Kun lähtötilanne on selvillä, lähdemme nousemaan kanssasi pitkin digitaalisia portaita. Yhdessä. Olemme apuna niin pitkään, kun osaamisemme tuottaa teidän liiketoimintaan lisäarvoa.

Kaikki toteuttamamme ratkaisut perustuvat avoimuuteen. Mikäli tarvitsette uudet verkkosivut tai verkkokaupan, toteutamme ne avoimella lähdekoodilla. Jos tarvitsette digitaalista mainontaa, rakennamme toteutukset siten, että teidän yritys omistaa kaikki tilit, ratkaisut ja oikeudet.

Mikäli tulevaisuudessa haluatte vaihtaa digitaalista kumppania, luovutamme kaiken teille jo tehdyn koodin, tilit tai muut ratkaisut. Toteutukset ovat teidän omaisuutta, eivät meidän.

Miksi avoimuus?

Pitkä ja laaja kokemus digitaaliselta toimialalta on näyttänyt mikä toimii ja mikä ei. Aivan liian usein kuulee asiakkailta, että heillä on digitaalinen kumppani, jonka kanssa yhteistyö ei toimi. Vaihtamista on koitettu selvittää, mutta sopimukset estävät vaihdon tai kaikki tehty työ onkin toimittajan omaisuutta.

Oma yrityksemme on täysin sopimusriippumaton. Tämä tarkoittaa, ettei meidän tarvitse tarjota mitään väkisin, vaan voimme valita juuri ne ratkaisut, jotka vievät asiakasta eteenpäin yhden digiportaan kerrallaan.

Meidän filosofiamme on, että asiakasta sitoo meihin tyytyväisyys saatuun hyötyyn, ei sopimukset.

Mitä tarjottavat palvelut ovat käytännössä?

  1. Kaikki lähtee perustasta. Nettisivut ovat yrityksen digitaalinen koti. Varmistamme muutamilla testeillä, että nettisivuilta löytyy verkkoanalytiikka ja että ne toimivat teknisesti riittävällä tasolla. Mikäli sivuilta löytyy kriittisiä virheitä, kerromme mitä ne ovat ja paljonko niiden korjaaminen maksaisi. Voimme myös korjata havaitut virheet.
  2. Yrityksen nettisivuilla vierailee jatkuvasti potentiaalisia asiakkaita. Perustan ollessa kunnossa autamme yrityksiä palvelemaan potentiaalisia asiakkaita paremmin digitaalisilla työkaluilla. Toimivia ratkaisuja ovat sähköinen ajanvaraus, erilaiset lomakkeet, laskurit, chat-palvelut sekä helppo yhteydenotto.
  3. Seuraavaksi voidaan miettiä mainonnan aloittamista. Millaisia ihmisiä sivuille heluttaisiin lisää? Mitä asiakkaiden halutaan sivuilla tekevän? Mitkä olisivat kustannustehokkaimat tavata hankkia lisää asiakkaita? Paljonko mainontaan kannattaisi panostaa?
  4. Lähestyttäessä digiportaikon yläpäätä, alkaa tarve uudistumiselle usein herätä. Pitäisikö nettisivut uudistaa? Voisiko meillä olla verkkokauppa? Miten nykyisiä järjestelmiä saisi paremmin toimimaan yhdessä?

Tyypillisesti olemme kulkeneet asiakkaan kanssa jo useammankin portaan yhdessä ja luottamus on syntynyt. Käymme asiakkaan kanssa keskustelua, mitä kannattaisi ottaa huomioon uudistettaessa tekemistä. Miksi valita nettisivujen ja verkkokaupan toteutukseen avoimen lähdekoodin ratkaisu? Mitä vaihtoehtoja on toteuttaa useamman järjestelmän integraatio toisiinsa avoimen koodin ratkaisuilla? Miten yrityksen digitaalinen pelikenttä kannattaa rakentaa, jotta se olisi mahdollisimman helposti muokattavissa yrityksen muuttuviin tarpeisiin jatkossakin.

Valitkaa itsellenne avoin ja laaja-alainen kumppani, jonka kanssa yhteistyö perustuu saatuun hyötyyn eikä monimutkaisiin sopimuksiin.

 

Teksti:
Jukka Leino
Oddy Tech, CEO
jukka.leino@oddy.fi
040 516 7612

Scroll to Top