COSS.fi

COSS.fi

Viimeinen DOB-valmennuskurssi alkaa 21.8. Leppävaarassa – ilmoittaudu nyt!

Viimeinen Datasta oivalluksia ja bisnestä -valmennuskurssi tullaan järjestämään Espoon Leppävaarassa. Valmennukseen haetaan nyt kuutta yritystä, jotka ovat kiinnostuneita ottamaan data-analytiikan ja palvelumuotoilun osaksi omaa tuotekehitystään sekä innovointiprosessiaan. 

Valmennuskurssi on osa Euroopan aluekehitysrahoituksen rahoittamaa 6Aika-ohjelmaa. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Suomen avoimien tietojärjestelmien keskus – COSS ry:n, Tampereen yliopiston ja Laurea-ammattikorkeakoulun kanssa.

Valmennuskurssi alkaa Leppävaarassa 21.8.2017 ja päättyy 23.11.2017. Valmennuksessa opiskellaan ja harjoitellaan analytiikkaa ja palvelumuotoilua ensin yhdessä, jonka jälkeen yritys pääsee soveltamaan taitoja omassa projektissaan yhdessä asiakkaansa ja kumppaniensa kanssa.

Ensimmäiselle valmennuskurssille osallistunut Toni Vanhala Vincit Oy:stä kertoi, että käyttäjät edellyttävät nykyaikaisilta sähköisiltä palveluilta älykkyyttä, ennakointia ja juuri heidän tarpeisiinsa vastaavaa sisältöä. Yritysten näkökulmasta älykkäät järjestelmät voivat tehostaa toimintaa, säästää kustannuksia ja avata aivan uutta liiketoimintaa. “Valmennuksesta saimme hyviä työkaluja, jotka huomioivat molemmat näkökulmat ja antavat uutta potkua asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen”, totesi Vanhala.

“Hyödyllisintä valmennuksessa oli päästä tekemään palvelumuotoilua ammattilaisten opastuksella ja ohjauksessa. Miten tehdä palvelumuotoilua käytännössä ja miten hyödyntää työkaluja. Data-analytiikka tuo puolestaan eväitä strategiatyöhömme ja auttaa valitsemaan oikeat projektit projektisalkkuumme”, kommentoi puolestaan toimitusjohtaja Teppo Kattilakoski Granite Partners Oy:stä.

Edellytyksenä osallistumiselle on, että analytiikan koulutettavalla on riittävät perustiedot omaksua analytiikan menetelmät ja työkalut. Toinen edellytys on, että hakijalla on case-projekti, jossa soveltaa taitoja.

Lisäksi tulevassa webinaarissa 24.5. hankejohtaja Jyrki Koskinen esittelee Datasta oivalluksia ja bisnestä -valmennuskurssin sisältöä sekä kertoo valmiuksista, joita kurssi luo yrityksille. Webinaarissa kerrotaan myös esimerkkejä palveluista, joita yritykset kuten Vincit, Citynomadi ja Metosin ovat kehittäneet valmennuksen osana omissa case-projekteissaan.

Valmennus on yritykselle maksuton.

Ilmoittaudu mukaan Leppävaaran valmennukseen viimeistään 9.6.

Lisätiedot

Ilmoittautuminen 

Webinaari 24.5. Ota data-analytiikka ja palvelumuotoilu haltuun DOB valmennuksessa! (Jyrki Koskinen, COSS ry)

 

Hanke on osa 6Aika-ohjelmaa ja se liittyy Avoin data ja avoimet rajapinnat -kärkihankkeeseen. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta, Liikenne- ja viestintäministeriöltä, Tredea Oy:ltä ja Hartela Pohjois-Suomi Oy:ltä. Lue lisää hankkeesta.

logot3

 

Scroll to Top