COSS.fi

COSS.fi

Verkkosivumme ovat uudistuneet

COSS.fi

COSSin verkkosivut ovat uudistuneet. Uudistuksen tavoitteena on palvella yhdistyksemme jäseniä ja muita sidosryhmiä entistä paremmin sekä helpottaa avoimeen lähdekoodiin liittyvän tiedon ja palvelujen löytämistä.

Verkkosivu-uudistuksen yhteydessä olemme päivittäneet sivujemme visuaalista ilmettä sekä selkeyttäneet sivustomme rakennetta. Lisäksi olemme pyrkineet päivittämään sisältöjä vastaamaan paremmin nykyistä yhdistyksen strategiaamme sekä erityisesti korostamaan yhteisöstämme löytyvää monipuolista osaamista ja tarjoamiamme palveluja. Tavoitteenamme on olla yhdessä jäsentemme kanssa avoimen lähdekoodin, tiedon ja osaamisen paras lähde Suomessa!

Joidenkin yksittäisten sivujen osalta päivitystyömme saattaa olla vielä kesken. Jatkamme kevään 2023 aikana sivujemme kehittämistä ja erityisesti sivuiltamme löytyvän avoimuuden tietopankin sekä jäsenyritystemme osaamista ja tarjoomaa esittelevän asiantuntija- ja koulutuspankin päivittämistä, jotta kaikki avoimesta lähdekoodista kiinnostuneet tahot saavat käyttöönsä entistä paremmin ja tehokkaammin palvelevat verkkosivut.

Tervetuloa tutustumaan uudistuneisiin sivuihimme!

 

Scroll to Top