COSS.fi

COSS.fi

Uusia lasten Koodikerhoja käynnistynyt ympäri Suomea!

Lasten valtakunnallinen Koodikerho-toiminta on lähtenyt vauhdilla taas näin syksyn saavuttua käyntiin ja meillä on ilo todeta, että uusia Koodikerhoja on käynnistynyt ympäri Suomea! Suuri kiitos kaikille Koodikerho-verkostoon ilmoittautuneille vapaaehtoisille ohjaajille sekä mukaan lähteneille yhteistyökouluille.

Syksyllä 2018 ovat käynnistyneet mm. seuraavat uudet Koodikerhot:

  • Tikan koulu, Jyväskylä
  • Vaunukankaan koulu, Tuusula
  • Niemenrannan koulu, Oulunsalo
  • Pasilan peruskoulu (Savonkadun toimipiste), Helsinki

Voit tarkastella aktiivisia Koodikerhoja Koodikerho.fi-sivuston kartalta. Kerhokarttaan päivitetään tietoja sitä mukaan, kun saamme tietoa uusista käynnistyneistä kerhoista.

Koodikerho-verkostoon etsitään jatkuvasti lisää uusia innokkaita vapaaehtoisia ohjaajia vetämään kerhoja ympäri Suomea. Vetäjäksi voi ryhtyä kuka tahansa asiasta innostunut aikuinen, niin opettajat, koodarit kuin ohjelmoinnista kiinnostuneet lasten vanhemmat. Lue lisää ja lähde siis mukaan toimintaan tai vinkkaa ohjelmointitaitoiselle kaverillesi asiasta! Ilmoittautuminen >>

Haemme myös tällä hetkellä lisää yhteistyökumppaneita ja tukijoita, jotka haluavat edistää lasten Koodikerhoja valtakunnallisesti.

Tukemalla Koodikerhon toimintaa mahdollistatte monen lapsen osallistumisen kerhoon ja olette mukana edistämässä omalta osaltanne lasten ohjelmointiosaamista Suomessa. Kaikki Koodikerholle kerätyt varat menevät kerhojen järjestämiseen ja toiminnan kehittämiseen. Yhteistyökumppanit ja tukijat saavat logonäkyvyyttä Koodikerho.fi-sivustolla. Mukaan voi lähteä haluamallaan summalla joko kertaluontoisesti tai toistaiseksi voimassa olevalla vuositukisopimuksella. Mikäli haluat olla mukana tukemassa lasten Koodikerho-toimintaa Suomessa, otathan yhteyttä info@koodikerho.fi.

MIKÄ ON KOODIKERHO? Koodikerho on kerran viikossa vapaaehtoisvoimin järjestettävä koululaisten iltapäiväkerho, jossa lapset oppivat mielekkäällä tavalla ohjelmoinnin perusteet seitsemän viikon aikana. Koodikerhot on tarkoitettu yli kolmasluokkalaisille, eli 9+ -vuotiaille lapsille – sekä tytöille että pojille. Kerhoja järjestetään ympäri Suomea paikallisten koulujen tiloissa ja tuella kerran viikossa. Kerhoja ohjaavat Koodikerho-verkostoon ilmoittautuneet vapaaehtoiset. Valtakunnallinen Koodikerho.fi-verkosto yhdistää saman alueen yhteistyökoulut, oppilaat ja vapaaehtoiset kerhojen vetäjät. Tarjoamme kerhojen ohjaajille valmiit, avoimesti jaetut opetusmateriaalit, jonka mukaan Koodikerhoja ohjataan. COSS ry toimii Koodikerho-toiminnan valtakunnallisena koordinaattorina. Lue lisää >>

 

Scroll to Top