COSS.fi

COSS.fi

Tule muiden suomalaisten kanssa Akademyyn

Pääasiassa KDE-kehittäjien, mutta myös muita avoimen lähdekoodin asioita sisältävä Akademy-konferenssi pidetään tänä vuonna Tallinnassa 30.6. alkaen.

FUUG järjestää yhteistyössä muiden vapaiden ohjelmien asiaa ajavien yhdistysten kanssa yhteismatkan Akademyyn. Lähdemme Helsingistä Linda Linesin pikalaivalla perjantaina 29.6. klo 17:00, yövymme Go Hotel Shnellissä ja palaamme sunnuntaina 1.7. klo 19:00 lähtevällä Linda Linesin pikalaivalla.

Jos haluat mukaan, varaa itse lippusi ja hotellihuoneesi mainitulla tavalla ja tule perjantaina 29.6. klo 16:20 Makasiiniterminaaliin (Eteläranta 7, Helsinki) ja lyöttäydy yhteen sen porukan kanssa, jolla on näkyvästi Akademy-kyltti.

Akademy 2010 pidettiin Tampereella ja sen ohjelmasta voi katsoa minkälaisia esityksiä on luvassa: http://akademy2010.kde.org/program. Tämän vuoden Akademyn sivut ovat osoitteessa http://akademy.kde.org.

Reissuun kannattaa lähteä, koska näin lähellä järjestetään harvoin niin isoja avoimen lähdekoodin tapahtumia, ja lisäksi matkalla on mahdollisuus tutustua samat kiinnostukset jakaviin suomalaisiin vapaasoftaihmisiin.

Lisätietoja:

Katso myös COSS.fi:n kalenterista Akademy-tapahtuman tiedot.

Scroll to Top