COSS.fi

COSS.fi

Teemailta: Vapaat ohjelmat matkalla

Esittelyssä erilaisia tapoja ottaa vapaat ohjelmat mukaan matkalle ja käyttää niitä mm. Internet-kahviloissa. Oma kannettava, USB-tikku, ohjelmat mukana cd:llä vai verkkopalvelut – mikä on kätevin vaihtoehto? Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!


Ohje Kumpulan kampukselle saapumiseksi ja kampuskartta:
http://www.helsinki.fi/kumpula/sijainti/
http://www.helsinki.fi/kumpula/kuvat/Kumpulakartta3.pdf

Sisään Exactumin pääovesta, kierreportaita kakkoskerrokseen ja seinänpätkän ympäri vasemmalle käytävälle, jolta löytyy huone C222. Mikäli paikalle löytämisessä on ongelmia, soittakaa minulle numeroon 050 594 1416 tai Sami Saadalle numeroon 044 020 6877.
 


Kuukausittaisia Linux-teemailtoja järjestetään Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen opiskelijoiden ainejärjestö TKO-älyn, Suomen Linux-käyttäjien yhdistyksen FLUGin ja Suomen Unix-käyttäjien yhdistyksen FUUGin voimin, yhteistyössä Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitoksen kanssa. Niistä tiedotetaan ensisijaisesti TKO-älyn tapahtumakalenterissa ja jäsenlistalla sekä Flug-l- ja FUUG-tiedotuslistalla, aikaansaamisen mukaan myös esim.
Ubuntu.fi-foorumeilla ja TKTL:n vapaa-aikalistalla. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, ja sanaa saa levittää eteenpin mielin määrin.
 
Teemaillat koostuvat alustuksesta ja vapaasta keskustelusta, jota jatketaan tietyn divergoitumispisteen jälkeen Arabian kauppakeskuksen Chico’sissa. Aiheet keskittyvät Linuxiin ja vapaisiin/avoimiin ohjelmistoihin sekä lähi-ilmiöihin. Uusia aiheita saa mieluusti ehdottaa; toteutamme erityisesti ehdotuksia, joissa mukana on
potentiaalisen puhujan nimi.

Aiempien teemailtojen materiaalia on linkitettynä TKO-älyn wikissä:
http://www.tko-aly.fi/wiki/index.php?title=Teemaillat

Scroll to Top