COSS.fi

COSS.fi

Suomen Yliopistokiinteistöt mukaan roam.fi-verkostoon

Suomen Yliopistokiinteistöt (SYK) on liittynyt mukaan roam.fi-verkostoon. SYKin liittymisen myötä roam.fi-verkko tulee laajentumaan kevään aikana. Tulemme päivittämään roam.fi-verkon tukiasemakarttaa, kun verkkoa on kevään 2019 aikana saatu laajemmin käyttöönotettua.

Oppilaitoksista verkostossa mukana ovat jo uusi Tampere3-korkeakouluyhteisö (Tampereen ammattikorkeakoulu, Tampereen yliopisto, Tampereen Teknillinen yliopisto) sekä Aalto-yliopisto.

 

Mikä on roam.fi?

roam.fi on langaton laajakaistayhteisö, jonka tavoitteena on mahdollistaa käyttäjälleen nopea verkkoyhteys paikasta ja ajankohdasta riippumatta. Roam.fi tarjoaa tunnistetun, salatun verkon, jonka toiminta on laadukasta ja turvallista. Palvelu perustuu jakamiseen – organisaatio jakaa omat langattomat tukiasemansa ja verkkoyhteytensä yhteisön käytettäväksi. Jakamisen vastineeksi organisaation jäsenet saavat käyttää muiden jäsenten verkkoa maksutta. Samoilla tunnuksilla roam.fi-verkkoon pääset kirjautumaan koko sen kattavuusalueella Suomessa – kuinka kätevää! Lue lisää roam.fi-verkosta.

Oppilaitoksille roam.fi-palveluun liittyminen on maksutonta. Lisätietoja roam.fi-verkosta ja verkostoon liittymisestä saat myös ottamalla yhteyttä: roam@coss.fi

 

Scroll to Top