COSS.fi

COSS.fi

Akademy 2010

KDE-yhteisön vuosittainen tapaaminen
3.-10.7.2010, Tampere

Akademy on avoimen lähdekoodin työpöytäratkaisuja kehittävän KDE-projektin vuosittainen yhteisötapaaminen. Tänä vuonna Akademy järjestetään Suomessa, Tampereella, 3.-10.7. Akademy sisältää kaksipäiväisen konferenssin, ryhmätapaamisia, aikaa ohjelmoinnille ja muulle kehitystyölle sekä KDE e.V.:n vuosittaisen jäsentapaamisen.

Akademy kokoaa yhteen satoja ohjelmistokehittäjiä, testaajia sekä käyttöliittymä- ja käytettävyysasiantuntijoita. Aiheet käsittelevät muun muassa KDE-projektin tilaa ja tulevaisuutta, yhteisön toimintaa, ohjelmistoja, ohjelmistokehitystapoja, käyttöliittymiä ja liiketoimintaa.

Tapahtuma on järjestetty vuodesta 2003 alkaen ja se on suurin yksittäinen tapahtuma KDE-yhteisössä. Akademyyn odotetaan osallistuvan yli 400 henkilöä ympäri maailmaa.

Tapahtuma järjestetään pääosin vapaaehtoisvoimin ja tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Akademy 2010 -tapahtuman järjestävät KDE e.V. ja COSS.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: http://akademy.kde.org/


KDE 
KDE on yksi valtavirran Linux-työpöytäratkaisuista. Muun muassa Novellin SuSE Linux ja Mandriva Linux käyttävät KDE-työpöytää. KDE pohjautuu Nokian nykyään omistamaan Qt-teknologiaan, jota Nokia hyödyntää laajalti sekä mobiili- että työpöytäratkaisuissaan. http://kde.org

KDE e.V. 
KDE e.V. on rekisteröity voittoa tavoittelematon organisaatio, joka edustaa KDE-projektia juridisissa ja taloudellisissa asioissa. Organisaatio markkinoi ja levittää vapaita työpöytäohjelmistoja, erityisesti KDE:tä, sekä edistää vapaata tiedonvaihtoa ja ohjelmistojen yhdenvertaista saatavuutta. http://ev.kde.org

Scroll to Top