COSS.fi

COSS.fi

Vapaiden ohjelmien käyttöohjeet -teemailta

Torstaina 18.2.2010 klo 18:00 alkaen Kumpulassa teemailta aiheesta vapaiden ohjelmien käyttöohjeet.

Dokumentaatiowikit tarjoavat suomenkielisiä käyttöohjeita vapaisiin ja avoimen lähdekoodin ohjelmiin. Ohjeiden kohderyhmänä ovat erityisesti uudet käyttäjät, joiden on usein vaikea löytää käyttöohjeita –
varsinkin suomeksi. Laadukkaiden ohjeiden avulla pääsee helpommin alkuun ja saa ohjelmista enemmän irti.

Esittelyssä ovat erityisesti Linux.fi ja FLOSS Manuals -wikit sekä lyhyemmin myös muut vapaiden ohjelmien dokumentaation lähteet. Puhujina Heikki Mäntysaari (Linux.fi) ja Tomi Toivio (FLOSS Manuals). Keskustelua aiheesta.

Teemailta pidetään to 18.2.2010 klo 18.00 alkaen Helsingin yliopiston Kumpulan kampuksella Exactumin rakennuksessa, luokassa D122.

Ohje Kumpulan kampukselle saapumiseksi ja kampuskartta:

http://www.helsinki.fi/kumpula/sijainti/
http://www.helsinki.fi/kumpula/kuvat/Kumpulakartta3.pdf

Sisään Exactumin pääovesta, käytävää talon toisen päähän ja käännös vasemmalle käytävälle, jolta löytyy huone D122. Mikäli paikalle löytämisessä on ongelmia, soittakaa minulle numeroon 050 5941416 tai Tuomas Puikkoselle numeroon 040 5466967.

Kuukausittaisia Linux-teemailtoja järjestetään Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen opiskelijoiden ainejärjestö TKO-älyn, Suomen Linux-käyttäjien yhdistyksen FLUGin ja Suomen Unix-käyttäjien
yhdistyksen FUUGin voimin, yhteistyössä Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitoksen kanssa. Niistä tiedotetaan ensisijaisesti TKO-älyn tapahtumakalenterissa (http://www.tko-aly.fi/calendar) ja jäsenlistalla sekä Flug-l- ja FUUG-tiedotuslistalla, aikaansaamisen mukaan myös esim. Ubuntu.fi-foorumeilla ja TKTL:n vapaa-aikalistalla. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, ja sanaa saa levittää eteenpin mielin määrin.

Scroll to Top