COSS.fi

COSS.fi

Kuntien palvelukeskus – Toimittajatapaaminen

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra järjestää tietojärjestelmien toimittajille sekä tietotekniikka-palveluja tai teknologiaa tarjoaville tahoille tarkoitetun julkisen tilaisuuden, jossa tiedotetaan toimittajia Kuntien palvelukeskus –hankkeesta.

Tilaisuus järjestetään 12.3.2010, klo: 9:00-11:00 Helsingin yliopiston päärakennuksessa, osoitteessa Fabianinkatu 33, 00100 Helsinki.

Ilmoittautumisia pyydetään 3.3.2010 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kpk-info@sitra.fi.

Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoja tilaisuudesta.

Tilaisuuden kutsu on julkaistu myös työ- ja elinkeinoministeriön ylläpitämässä HILMA ilmoituskanavassa: http://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2010-005351/


Sitra kehittää ICT- ja talous- ja henkilöstöhallinnon kuntapalvelukeskuskonseptia yhdessä kuntien kanssa. Perustettavat osakeyhtiöt, valtakunnalliset kuntapalvelukeskukset, tulevat olemaan täysin kuntasektorin omistamia. Perustettavien palvelukeskuksien tarkoituksena on tuottaa palveluja kuntien ja kuntayhtymien tietohallinnolle ja talous- ja henkilöstötoiminnoille.
 
156 kuntaa ja 25 kuntayhtymää on tähän mennessä ilmoittanut kirjallisesti neuvotteluhalukkuutensa palvelukeskusten perustamiseen. Neuvotteluja kuntien ja kuntayhtymien kanssa käydään parhaillaan.

Lisätietoja Kuntien palvelukeskus -hankkeesta löydät Sitran Kuntaohjelman sivuilta: http://www.sitra.fi/fi/Ohjelmat/kuntaohjelma/hankkeet/kuntienpalvelukeskus/kuntienpalvelukeskus.htm

 

Scroll to Top