COSS.fi

COSS.fi

Verkostoitumistapahtumia PK-yrityksille toukokuussa

COSS järjestää toukokuun aikana tapahtumakiertueen, jonka tarkoituksena on tehostaa COSSin jäsenten keskinäistä verkostoitumista.

Julkishallinnossa on meneillään erittäin voimakas kehitys kohti avoimen maailman järjestelmiä ja tämä aiheuttaa PK-yrityksille mielenkiintoisen tilanteen – julkishallinnon toimittajakenttä on avoin uusille toimijoille ja ratkaisuille. Useat tarjouspyynnöt mahdollistavat konsortiotoimitukset. Asia on kaikille kovin uusi ja tuntematon sekä käsitteenä että toimitusmallina.

COSS-jäsenistöstä on tullut pyyntöjä, että edistäisimme tämän asian kehittymistä ja järjestäisimme tilaisuuksia jotka mahdollistaisivat yritysten tutustumisen ja verkostoitumisen. Olemme päättäneet järjestää kolme tällaista tapahtumaa. Paikkakunnat tulevat olemaan pääkaupunkiseutu, Tampere ja Oulu ja tapahtumat ovat n. kolmen tunnin mittaisia iltapäivä-sessioita. Tapahtumiin toivotaan 10-25 yritystä per tapahtuma.

Tampereen tapahtuma järjestetään 6.5. klo 14:30. Paikkana on Hermiankatu 1, Hermia 11, neuvotteluhuone Basso.

Oulun ja Helsingin alueen tapahtumapäivät pyrimme ilmoittamaan lähiaikoina.

Ideana on auttaa eri osa-alueiden osaajayrityksiä löytämään toisensa, siten että yhteinen rintama kattaa kaikki vaativassa toimituksessa vaadittavat osa-alueet. Paikalle kannattaa siis tulla, vaikka itsestä tällä hetkellä tuntuisikin ”pieneltä”.

Tilaisuuksien alustajina toimivat COSSin henkilökunnan lisäksi Sitran Teppo Sulonen (Tre) ja Ilari Heikkinen (Hki ja Oulu), jotka kertovat KPK-ICT Oy:n kehityksen tuomista mahdollisuuksista ja siitä miksi nyt kannattaa verkostoitua.

Alustavat ilmottautumiset pyydetään lähettämään Ilkka Lehtiselle osoitteeseen ilkka.lehtinen@coss.fi.

Scroll to Top