COSS.fi

COSS.fi

MeeGo Summit FI – 20 päivää myöhemmin

Ensimmäinen laatuaan ja ennätysajassa loppuunmyyty MeeGo Summit FI 2011 keräsi onnistuneesti yhteen vapaiden ohjelmien kehittäjät ympäri maailmaa. Lähes kaikki esitysdiat on nyt julkaistu summitin sivuilla ja videoita työstetään ja lisätään jatkuvasti. Kiinnostuneet voivat aloittaa katsomalla keynote-videot osoitteessa http://summit.meegonetwork.fi/program

Paikallisten MeeGo-tapaamisten järjestämistä jatketaan useissa kaupungeissa. Osallistuaksesi tapaamisiin Helsingissä tai Tampereella, mene osoitteisiin:
http://www.meetup.com/Helsinki-MeeGo-Network
http://www.meetup.com/Tampere-MeeGo-Network

MeeGo-projekti jatkaa kiinnostuksen kasvattamista San Franciscon konferenssissa 23.-25.5. MeeGo Network Finland (MNFI) kiittää kaikkia osallistujia ja toivottaa seuraavalle tapahtumalle onnea. Katso: http://sf2011.meego.com

Seuraa MNFI:tä Twitterissä (@meegofi) and Freenode IRC:ssä (#meego-fi)!

Lisätietoa tapahtumasta:
Jarkko Moilanen, Community Manager, MeeGo Network Finland
040 823 5382, jarkko.moilanen (ät) meegonetwork.fi, http://summit.meegonetwork.fi

Lisätietoa MeeGosta:
http://meego.com
http://meego.com/about


MeeGo Network Finland

MeeGo Network Finland on monipuolinen, avoin ja aktiivinen vapaaehtoisuuteen perustuva MeeGo-yhteisö. Se tuo kehittäjät, hakkerit ja käyttäjät yhteen luomalla alueellisen yhteisön ja edistämällä vuorovaikutusta.
http://meegonetwork.fi

Suomen avoimen lähdekoodin keskus COSS

Suomen avoimen lähdekoodin keskus COSS on avoimen lähdekoodin teknologioita ja toimintamallia hyödyntävän liiketoiminnan kansallinen kehittämisorganisaatio. COSSin hallinnollisena taustaorganisaationa toimii Hermia Oy.
http://coss.fi

Scroll to Top