COSS.fi

COSS.fi

Ensimmäinen suomalainen DrupalCamp 27.5.

Finnish Drupal User Group järjestää kautta aikain ensimmäisen DrupalCamp-tapahtuman Suomessa 27. toukokuuta Helsingin yliopiston päärakennuksessa. COSS on mukana tapahtuman järjestelyissä. Drupal on PHP-pohjainen avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä ja sovelluskehitysalusta.

DrupalCamp Helsinki

DrupalCamp Helsinki on koko päivän mittainen tapahtuma, joko kokoaa Drupal-ammattilaiset ja -aloittelijat saman katon alle oppimaan uutta, verkostoitumaan ja tutustumaan Suomen Drupal-yhteisöön. Kohderyhmänä ovat kaikki Drupalista kiinnostuneet henkilöt.

Päivä koostuu vajaan tunnin mittaisista kahteen trackiin jaetuista esityksistä sekä workshopeista ja muusta oheisohjelmasta. Esitysten aiheet vaihtelevat yleisistä Drupalin esittelyistä ja tulevaisuudenkuvista Drupalin varsinaiseen käyttöön ja sisällöntuotantoon sekä liiketoiminnan harjoittamiseen.

Osallistumismaksu tapahtumaan on 30 EUR sisältäen kahvit, lounaan ja tapahtuman t-paidan. Ilmoittautuminen tapahtuu DrupalCamp Helsingin kotisivuilla.

Sponsoriksi tapahtumaan

Mikäli organisaatiosi on kiinnostunut lisänäkyvyydestä Drupal-käyttäjien ja -kehittäjien keskuudessa, niin DrupalCamp Helsingin organisaattorilta Vesa Palmulta voi tiedustella sponsorointimahdollisuuksia: vesa.palmu ät moana.fi.

Scroll to Top