COSS.fi

COSS.fi

COSSin WWW-sivusto uusittu

COSSin WWW-sivut ovat kokeneet suuren muutoksen niin tekniikan kuin ulkoasunkin osalta. Uudistuksessa on panostettu erityisesti sivuston käytettävyyteen ja selkeyteen. Uusi sivusto on rakennettu avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä Drupalin päälle.

Etusivu ikkuna avoimen lähdekoodin maailmaan

Etusivulla olemme halunneet tuoda näkyvästi esiin ajankohtaiset uutiset COSSista ja maailmalta, tulevat tapahtumat, blogiartikkelit, COSSin bisnesjäsenten tiedotteet ja uusimmat jäsenet. Etusivu tarjoaakin hyvän koosteen siitä, mitä avoimen lähdekoodin maailmassa ja COSSin jäsenverkostossa parhaillaan tapahtuu.

Sivuston muu sisältö on jaettu muutamaan pääkategoriaan:

Tietoa COSSista: COSSin tarkoitus ja tavoitteet, yhteistyökumppanit, taustaorganisaatiot ja yhteystiedot.

Palvelut: COSSin tarjoamat maksuttomat ja kaupalliset palvelut sekä tietoa COSSin jäsenyydestä.

Projektit: Meneillään olevat ja menneet projektit.

Myöhemmin sivustolle tullaan lisäämään mm. suomenkielinen avoimen lähdekoodin perusasiat avaava opas sekä esitys- ja koulutusmateriaaleja. Avaamme myös käyttäjärekisteröinnin, jonka jälkeen kirjautuneet käyttäjät voivat osallistua keskusteluihin ja sisällön tuottamiseen.

COSSin jäsenet huomioitu

COSSin bisnesjäsenet on erikseen huomioitu sivustouudistuksessa. Uudistuksen myötä jäsenille tarjotaan entistä enemmän mahdollisuuksia näkyä ja kuulua COSSin foorumeilla. Lisäksi sivustolle avataan pelkästään jäsenille tarkoitettu osio, jossa tarjolla on lisämateriaalia, ajankohtaisia bisnesmahdollisuuksia ja keskustelu- ja verkottumistyökaluja. Myös muita ominaisuuksia on suunnitteilla ja tulossa tulevaisuudessa.

Lähetä palautetta

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja parannusehdotuksia, joita voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen webmaster@coss.fi.

Scroll to Top