COSS.fi

COSS.fi

COSSin vuoden 2011 isot tapahtumat – MeeGo Summit FI, Openmind ja Open Solutions

COSS järjestää viime vuoden tapaan useita isoja tapahtumia vuonna 2011. Päivämäärät kannattaa laittaa muistiin. Lisätietoja tapahtumista julkaistaan kevätkauden 2011 aikana.

MeeGo Summit FI

Maailman ensimmäinen alueellinen MeeGo summit järjestetään Tampereella. MeeGo Summit FI sisältää plenary-esityksiä, kolme sivulinjaa, Meegathon-kilpailun, BoF- ja workshop-aiheita, bileet ja ympärivuorokautista koodaamista. Summitin ohjelma on kohdennettu kehittäjille ja hakkereille, mutta perjantaina 15.4. ohjelmassa on myös liiketoimintalähtöinen linja. Summitin yhteydessä järjestetään Finhack Kevät 2011.

Tiloihin mahtuu 300 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen avataan helmikuun alussa. COSS järjestää tapahtuman yhdessä MeeGo Network Finlandin ja kumppaneiden kanssa.

Aika: 15.-16.4.2011
Paikka: Plevna/Uusi Tehdas, Tampere
Web: http://summit.meegonetwork.fi
Twitter: @meegofi

Openmind

COSSin vuosittainen Openmind-konferenssi järjestetään jo kahdeksatta kertaa. Tänä vuonna Openmind tekee paluun MindTrek-konferenssin yhteyteen. Openmind luotaa avoimen lähdekoodin liiketoimintaa ja teknologioita, ja kokoaa avoimen lähdekoodin ratkaisujen tarjoajat, hyödyntäjät, tutkijat ja kehittäjät saman katon alle. COSSin jäsenillä on tapahtumaan maksuton pääsy.

Aika: 28.9.2011
Paikka: Scandic Hotel Rosendahl, Tampere
Web: http://openmind.fi
Twitter: @openmindfi

Open Solutions

Open Solutions 2011 kokoaa yhteen merkittävimmät avoimen lähdekoodin asiantuntijat. Luvassa on mielenkiintoinen, tiukkaa asiaa sisältävä seminaari, jossa kohtaavat alan merkittävimmät vaikuttajat, julkisen sektorin toimijat sekä palveluntarjoajat. COSSin jäsenet voivat ostaa tapahtumaan kumppanipaikkoja.

Aika: 11.10.2011
Paikka: Helsingin Messukeskus, Helsinki
Web: http://opensolutions.coss.fi
Twitter: @opensolu

Scroll to Top