COSS.fi

COSS.fi

COSSin jäsenkokous 1.12.

COSSin jäsenorganisaatiot ovat tervetulleita vuosittaiseen jäsenkokoukseen keskiviikkona 1.12.2010 klo 16 alkaen. Paikkana toimii Scandic Continental, Mannerheimintie 46, Helsinki.

Jäsenkokouksessa kuullaan ja keskustellaan COSSin menneestä ja tulevasta vuodesta sekä toiminnan kehittämisestä. Jäsenkokous on oiva paikka tavata muita jäseniä ja keskustella COSSin toiminnasta ja avoimen maailman tilasta.

Vierailevana puhujana kokouksessa esiintyy Nokian MeeGo Developer Advocate Ronan Mac Laverty aiheella ”MeeGo: Business opportunities and the future”.

Ilta jatkuu samassa paikassa klo 18:00 Helsinki Meego Network Meetupin merkeissä, jonne jäsenet ovat myös erittäin tervetulleita. Ronan Mac Laverty esiintyy myös meetupissa, mutta kehittäjä- ja yhteisökeskeisellä aiheella. Luvassa mielenkiintoinen esitys, keskustelua ja lisää verkottumista! Tapahtumien jälkeen jatkamme iltaa sopivaksi katsomassamme paikassa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset COSSin jäsenkokoukseen toivotaan lähetettävän viimeistään perjantaina 26.11. osoitteeseen sanna.heiskanen@coss.fi. Jos et itse pääse paikalle, laitathan kutsua eteenpäin organisaatiossasi!

Helsinki MeeGo Network Meetupiin voit ilmoittautua tapahtuman Meetup-sivulla: http://www.meetup.com/Helsinki-MeeGo-Network/calendar/15487145/

Tervetuloa paikalle keskustelemaan ja verkottumaan!

Scroll to Top