COSS.fi

COSS.fi

COSS julkaisi uudistuneen Avopaikka-lehden ja -sivuston

Suomen avoimen lähdekoodin keskus COSSin Avopaikka-lehti on uudistunut. Aikaisemmin Kauppalehden liitteenä julkaistusta Avopaikasta on tehty COSSin asiakaslehti, joka tarjoaa artikkeleita avoimesta lähdekoodista ja tietoa avoimen lähdekoodin toimittajista ja heidän ratkaisuista.

Avopaikka-lehti julkaistaan 2-3 kertaa vuodessa sekä paperisena että verkossa. Yritykset voivat varata artikkeli- ja mainostilaa lehdestä. COSSin jäsenillä on juttuihin etuosto-oikeus sekä normaalia huomattavasti edullisemmat hinnat. Yritysjuttujen lisäksi lehteen tulee COSSin asiantuntijoiden ja partnereiden asiantuntija-artikkeleita.

Avopaikka-lehti tuo lukijoilleen ajankohtaista tietoa avoimen lähdekoodin ratkaisuista ja mahdollisuuksista. Lehteen tulevat jutut ja yrityscaset ovat uutisarvoisia avoimen lähdekoodin toteutuksia asiakkaan, palveluntuottajan ja myös teknologian näkökulmasta eri toimialoilla ja eri käyttötarkoituksissa.

Avopaikka 1/2010 -lehden kohderyhmänä on julkishallinto ja koulut. Lehden painosmäärä on 2500 kpl.

Avopaikka on asiakaslehti, verkkopalvelu ja verkostoitumistapahtumia

Uusi Avopaikka-palvelu on paljon muutakin kuin pelkkä lehti. Lehden uudistumisen myötä avattiin Avopaikka.fi-verkkopalvelu, joka tarjoaa Avopaikka-lehtien artikkelien lisäksi muun muassa vain webissä julkaistuja verkkoartikkeleja. Kaikki artikkelit ovat käyttäjien arvioitavissa ja kommentoitavissa.

Avopaikka.fi:hin kuuluu tulevaisuudessa myös yritys- ja palveluhakemisto, josta voi hakea tietoa tarjolla olevista avoimen lähdekoodin yrityksistä, palveluista ja ohjelmistoista.

Avopaikka-tapahtumat ovat verkostoitumistapahtumia, jotka kokoavat asiakkaat ja ratkaisutoimittajat yhteen tilaan. Tapahtumissa nähdään ja kuullaan esimerkkejä avoimiin järjestelmiin ja teknologioihin liittyvistä hyvistä käytänteistä. Avopaikka-tapahtumien järjestäminen aloitetaan vuoden 2010 aikana.

Tervetuloa lukemaan, kommentoimaan ja antamaan palautetta osoitteessa Avopaikka.fi!

Scroll to Top