COSS.fi

COSS.fi

COSS ja Ixonos järjestävät Ubuntu 10.04 -julkaisutapahtuman

Ubuntu 10.04 LTS (lempinimeltään ”Lucid Lynx”) julkaistaan 29.4.2010 ja julkaisua tullaan juhlistamaan ympäri Suomea ja maailmaa. Kyseessä on Ubuntun LTS-versio (Long Term Support), jota tuetaan työpöytäkäytössä kolme vuotta ja palvelimissa viisi vuotta. Pitkäikäinen tuki ja LTS-versioissa painotettu vakaus ja toimintavarmuus tekevät Ubuntu 10.04:stä erityisen houkuttelevan myös yritysmaailmaan.

COSS ja Ixonos järjestävät kaikille avoimen julkaisutapahtuman Tampereella keskiviikkona 5.5. Mikäli omaat hyviä ideoita tapahtumaan tai olet halukas demoamaan tai esiintymään, niin ota yhteyttä COSSiin tai jaa ideasi Ubuntu Suomen keskustelualueelle perustetussa ketjussa. Niin yritykset kuin yksityishenkilötkin ovat tervetulleita tekemään tapahtumasta ikimuistoisen.

Ubuntu on helppokäyttöinen, suomenkielinen ja ilmainen Linux-käyttöjärjestelmä. Ubuntu sisältää kaikki peruskäyttöön tarvittavat ohjelmat, kuten tekstinkäsittelyn, taulukkolaskennan, nettiselaimen, pikaviestimen ja monia muita. Lisäksi tarjolla on yli 20 000 helposti asennettavaa ohjelmapakettia.

Lisätietoja: http://www.ubuntu-fi.org/

Scroll to Top