COSS.fi

COSS.fi

COSS mukana YTYÄ-tapahtumassa 28.11. Helsingissä

 

 COSS ry on mukana kumppanina 28.11.2017 Helsingissä Kulttuuritehdas Korjaamolla järjestettävässä YTYÄ-tapahtumassa, jossa luodaan nousevaa suomalaista yrittäjyyttä. Tapahtuman pääteemoina ovat mm. rahan arvo, työn arvo ja omistajuuden arvo.

 

“Yrittäjyys, asenteet ja arvot ovat tämän päivän ja huomisen trendi. Työssäkäyvien ja nuorten arvopohja ja asenne työtä kohtaan on muutoksessa. Haluamme tehdä työtä, jolla on merkitystä ja kuluttajina arvostamme hyvää tekeviä yrityksiä. YTYÄ-tapahtumassa luotsataan yrityksiä vastaamaan tähän arvopohjan muutokseen. Lisäksi samalla tapahtuma tarjoaa nuorille, yrittäjyyttäkin miettiville tapahtuman, jossa luodaan nousevaa suomalaista yrittäjyyttä. Olitpa sitten yrittäjä, sellaiseksi suuntaava, palveluntarjoaja, opiskelija tai verkostoituja – YTYÄ on sinulle!”

 

YTYÄ-tapahtumassa ohjelmaa on tarjolla kolmella lavalla aamusta iltaan. Tule kuulemaan klo 10.40 – 11.00 päälavalle COSS ry:n toiminnanjohtajan Timo Väliharjun puheenvuoroa, aiheena “Avoin koodi yrittäjyyden lähtökohtana”. 

 

Meidät löydät myös näytteilleasettajien alueelta. Tervetuloa tapaamaan meitä COSSilaisia ständillemme!

 

Tapahtuma on kävijälle ilmainen. Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja rekisteröidy kävijäksi täällä! Nähdään YTYÄ-tapahtumassa!

 

 

Yhteiskunnallinen yrittäjyys on ollut esillä SLUSH-tapahtumassa vuodesta 2015 lähtien. Nyt se on kasvanut omaksi tapahtumakseen ja läpi vuoden toimivaksi verkostoksi ja ilmiöksi. YTYÄ-tapahtumaa järjestää ja koordinoi TIEKE ry. Tapahtuma pidetään 28.11.2017 klo 9:00 alkaen Helsingissä Kulttuuritehdas Korjaamolla osoitteessa Töölönkatu 51 A-B.

 

Lisätietoja tapahtumasta:
ytya@tieke.fi | +358 9 4763 0300

Ytya.fi

 

 

Scroll to Top