COSS.fi

COSS.fi

Avopaikka

Avopaikka esittelee avoimen lähdekoodin ratkaisuja ja toimijoita

Avopaikka tarjoaa artikkeleita avoimesta lähdekoodista ja tietoa avoimen lähdekoodin toimittajista ja heidän ratkaisuista.

Avopaikka-lehti julkaistaan 2-3 kertaa vuodessa sekä paperisena että verkossa (http://avopaikka.coss.fi). Yritykset voivat varata artikkeli- ja mainostilaa lehdestä. COSSin jäsenillä on juttuihin etuosto-oikeus sekä normaalia huomattavasti edullisemmat hinnat. Yritysjuttujen lisäksi lehteen tulee COSSin asiantuntijoiden ja partnereiden asiantuntija-artikkeleita.

Avopaikka-lehti tuo lukijoilleen ajankohtaista tietoa avoimen lähdekoodin ratkaisuista ja mahdollisuuksista. Lehteen tulevat jutut ja yrityscaset ovat uutisarvoisia avoimen lähdekoodin toteutuksia asiakkaan, palveluntuottajan ja myös teknologian näkökulmasta eri toimialoilla ja eri käyttötarkoituksissa. 

Avopaikka 2/2010 – Marraskuu

Teemat:

  • Infrastruktuuri ja datacenter
  • Business-ratkaisut ja palvelut
  • Mobiili ja sulautetut ratkaisut

Lehteen mukaan lähtevät kumppanit voivat toimittaa listan osoitteista, joihin lehti suorapostitetaan. Postitukseen käytetään myös COSSin osoiterekistereitä. Lisäksi kumppanit saavat nipullisen lehtiä jaettavaksi omissa asiakastapaamisissaan ja tapahtumissaan.

Kaikki artikkelit julkaistaan paperilehden lisäksi Avopaikka-sivustolla, jossa kumppanit saavat myös logonäkyvyyttä. Artikkeleita nostetaan esiin myös COSSin viestintäkanavissa.

Avopaikka 1/2010 – Tammikuu

Teema: julkinen sektori ja koulut

Lehteä jaetaan mm. kaikkien Suomen kuntien tietohallintoihin, muihin julkishallinnon organisaatioihin IT-asioista päättäville henkilöille, kouluihin ja COSSin jäsenistölle. Lehteen mukaan lähtevät yritykset saavat lehteä jakoon omille verkostoilleen.

Lue vanhoja Avopaikkoja

Vanhat numerot voi nyt ladata pdf-muodossa (keskimääräinen koko 2,2 Mt).

Avopaikka 2008
Avopaikka 2007
Avopaikka 2006

 

Scroll to Top