COSS.fi

COSS.fi

Uutiskirje 11/2009

COSS tiedottaa:

REKISTERÖIDY OPENMIND-KONFERENSSIIN 15.9. MENNESSÄ

Kansainvälinen avoimen lähdekoodin liiketoimintaa, teknologioita ja innovaatioita luotaava Openmind-konferenssi järjestetään 30.9. Openmind on osa MindTrek-konferenssia ja tapahtumapaikkana toimii viimevuotiseen tapaan hotelli Scandic Rosendahl Tampereella. COSSin jäsenetuihin kuuluu yksi maksuton osallistuminen/organisaatio, jäsenet ovat saaneet ilmoittautumiskoodinsa sähköpostitse. Muille hinta on 175 € (+alv 22%). Ohjelma päivittyy nettiin sitä mukaa kun nimet vahvistuvat.

Lue lisää:
http://www.openmind.fi
http://www.mindtrek.org

OPENMINDIIN TARJOLLA ILMAISIA KEHITTÄPAIKKOJA

COSS on varannut open source -kehittäjille maksuttomia paikkoja 30.9. pidettävään Openmind-konferenssiin. Jos olet kiinnostunut paikasta, laita sähköpostia Sanna Heiskaselle, sanna.heiskanen (at) coss.fi, 15.9. mennessä ja kerro miksi juuri sinun tulee saada ilmainen paikka.

EHDOTA LINUX-TEKIJÄ 2009 -PALKINNON SAAJAA!

FLUG jakaa Linux-tekijä 2009 -palkinnon 30.9. Openmind-konferenssissa. Palkinto myönnetään taholle, joka on merkittävästi edistänyt Linux-kehitystä tai Linux-käyttäjien asemaa Suomessa. Tunnustuksen saaja voi olla yritys, yhteisö tai yksityishenkilö.

Yleisö voi ehdottaa palkinnon saajaa osoitteessa http://www.flug.fi/linuxtekija/2009/

Ehdotukset on tehtävä 10.9. mennessä. Voittajalle on maineen ja kunnian lisäksi tiedossa 2000 euron arvoinen raha- tai muu palkinto.

AKADEMY 2010 JÄRJESTETÄÄN TAMPEREELLA

Avoimen lähdekoodin työpöytäratkaisuja kehittävä KDE-projekti on tehnyt päätöksen pitää vuosittaisen kehittäjäkonferenssinsa Akademyn ensi vuonna Tampereella. Kesä-heinäkuun taitteessa pidettävän konferenssin järjestää KDE yhdessä COSSin kanssa. Akademy kokoaa yhteen satoja ohjelmistokehittäjiä, testaajia sekä käyttöliittymä- ja käytettävyysasiantuntijoita.

Lue koko tiedote: http://www.coss.fi/coss-news/tiedote-akademy-2010-jarjestetaan-tampereella

COSS MUKANA KUNTAMARKKINOILLA

Suomen suurin julkisen hallinnon kohtaamis- ja tietofoorumi, Kuntamarkkinat, järjestetään 9.-10.9. Kuntatalossa Helsingin Kalliossa. Molempina päivinä on tarjolla mielenkiintoisia seminaareja ja tietoiskuja. COSS esiintyy ”Avointen ohjelmien mahdollisuudet kunnille” -tietoiskussa keskiviikkona 9.9. 11:15 – 12:15 (Tietokulma, 1. kerros). Tietoiskussa käsitellään OmaOulu-kuntalaisportaalia, kuntien avoimuusjulistusta, JHS-suositusta avoimen lähdekoodin ohjelmien käytöstä julkisessa hallinnossa sekä COSSin Avoin koulu -hanketta. Sisäänpääsy ja ohjelma ovat maksuttomia kaikille kävijöille.

Lue lisää osoitteessa http://www.kuntamarkkinat.fi/COSSin jäsenet tiedottavat:


Google Analytics koulutusta verkkopalvelujen seurantaan

Opiskelijat selvittivät avoimen lähdekoodin lisenssiehtojen sopivuutta yrityskäyttöön – fokuksessa patentit


Tulevia tapahtumia:

Open storage -aamiaisseminaari, Turku, 15.9.2009

Open Source in Mobile World 15.-16.9.2009

Open storage -aamiaisseminaari, Kuopio, 17.9.2009

Openmind 30.9.2009

Open World Forum 2.10.2009

Finhack 17.10.2009


Open source uutisia:

Linux-kehittäjiä on jo liki 5000


Linux-ytimen koko kasvaa vauhdilla


Nokian odotettu Linux-älypuhelin tulee lokakuussa

Linux yhä useammassa koulussa

Apua tarjolla avointen ohjelmistojen ymmärtämiseen


Dell: Linux-koneita ei palauteta muita enempää

Kotikone kuntoon ilmaisohjelmilla

 

Scroll to Top