COSS.fi

COSS.fi

Tekesin signaalisessio: Avoin data – Top 10 panostuskohteet!

30.10.2012 13:00 - 16:00
Tekesin pääkonttori (etänä: Tampereen ja Oulun ELY-keskukset), Kyllikinportti 2, Helsinki

Tekes järjestää avointa dataa käsittelevän signaalisession 30.10. samanaikaisesti Tekes Pasilassa ja ELY-keskuksissa Oulussa ja Tampereella etäyhteyksiä hyödyntäen. Kaikki tapahtumapaikat ovat videoyhteydessä toisiinsa. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan:

Ilmoittautuminen päättyy: 25.10.2012, klo 20:00


Laaja-alainen tiedon avaaminen tarjoaa meille lukuisia mahdollisuuksia uuden liiketoiminnan synnyttämiseen ja  julkisen sektorin toimintojen tehostamiseen. Suomella on mahdollisuus toimia edelläkävijänä avoimen datan hyödyntäjänä.

Tässä tilaisuudessa keskustelemme avoimen datan ympärille muodostuvista liiketoimintamahdollisuuksista, ja kartoitamme toimenpiteitä, joihin panostamalla voisimme hyödyntää avointa dataa entistä paremmin liiketoiminnallisesti. Päivän avaa Timo Vallin (Valtiovarainministeriö) ja Eero Silvennoinen (Tekes) dialogillaan avoimen datan mahdollisuuksista ja haasteista. Intensiiviset fokuspuheenvuorot meille tarjoaa Ville Meloni (Forum Virium Helsinki), Kimmo Halme (Ramboll Management Consulting) ja Pekka Sarkola (Gispo Oy).

Päivän tavoitteena on tunnistaa ’Top 10’ -panostuskohteet, joihin vaikuttamalla avoimen datan luomat mahdollisuudet voidaan hyödyntää liiketoiminnassa entistä paremmin. Tähän tehtävään pureudumme avauspuheenvuorojen jälkeisissä työpajoissa, joiden lopuksi esittelemme luovat aikaansaannoksemme ja keskustelemme tunnistettujen panostuskohteiden vaikutuksista kollektiivisesti.


Aika

30.10.2012
13:00 - 16:00

iCal

Paikka

Tekesin pääkonttori (etänä: Tampereen ja Oulun ELY-keskukset)
Kyllikinportti 2
Helsinki

Kartta latautuu...


Scroll to Top