COSS.fi

COSS.fi

Organisaation verkkoviestintä ja sosiaalinen media -koulutus Helsingissä

15.04.2014 09:00 - 16:00
Arcusys oy, Albertinkatu 27b, Helsinki

Organisaation verkkoviestintä ja sosiaalinen media -koulutus antaa osallistujille uusia näkökulmia verkkoviestinnän mahdollisuuksista ja sen laadukkaasta toteuttamisesta. Koulutuksessa keskitytään vuorovaikutteisten harjoitusten avulla verkon eri välineiden hyödyntämiseen viestinnässä ja verkkokirjoittamisessa. Koulutuksessa perehdytään myös laadukkaan verkkoviestinnän toteuttamiseen Liferayn välinein.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työssään tai vapaa-ajallaan osallistuvat verkkoviestinnän toteuttamiseen sekä kaikille, jotka haluavat tietoa verkkoviestinnän mahdollisuuksista ja tämän päivän näkymistä.

Koulutus on peruskoulutus, joten se ei edellytä aikaisempaa osaamista verkkoviestinnästä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://www.arcusys.fi/koulutus
Koulutus järjestetään Helsingissä 15.4.2014 klo 9.00-16.00. Koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat Arcusys Oy:ssä varatoimitusjohtaja, oppimisratkaisut Jari Järvelä ja kouluttaja Tiia Martikainen. Lisätietoja: tiia.martikainen@arcusys.fi, puh. 050-5749121.
Arcusys Oy on tarjonnut koulutuspalveluita sisällöntuottajille, pääkäyttäjille ja kehitys- ja ylläpitohenkilöille julkisina koulutuksina sekä osana yrityksen asiakasprojekteja ympäri Suomea. Koulutuksia voidaan tarpeen mukaan järjestää myös muilla paikkakunnilla.

Aika

15.04.2014
09:00 - 16:00

iCal

Paikka

Arcusys oy
Albertinkatu 27b
Helsinki

Kartta latautuu...


Scroll to Top