COSS.fi

COSS.fi

Liferay tutuksi -koulutus Joensuussa

29.04.2014 09:00 - 16:00
Arcusys oy, Koskikatu 5c, Joensuu

Liferay tutuksi on Liferay ympäristön peruskoulutus, joka antaa tietoa alustan monipuolisista mahdollisuuksista. Koulutuksessa keskitytään harjoituksiin, jotka antavat hyvät valmiudet sisältöjen tuottamiseen. Koulutuksessa perehdytään myös laadukkaan verkkoviestinnän toteuttamiseen Liferayn välinein.
Koulutus on tarkoitettu verkkosisällöntuottajille, organisaatioiden viestinnästä ja tiedotuksesta vastaaville henkilöille sekä kaikille Liferaysta kiinnostuneille henkilöille. Koulutus on Liferay portaalialustan peruskoulutus, joten se ei edellytä aikaisempaa osaamista. Koulutus soveltuu erinomaisesti myös Liferayta aiemmin käyttäneille, jotka haluavat tutustua uusimman Liferay 6.2 version ominaisuuksiin.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://www.arcusys.fi/koulutus
Koulutus järjestetään Joensuussa 29.4.2014 klo 9.00-16.00. Koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat Arcusys Oy:ssä Varatoimitusjohtaja, oppimisratkaisut Jari Järvelä ja kouluttaja Tiia Martikainen. Lisätietoja: tiia.martikainen@arcusys.fi, puh. 050-5749121.
Arcusys Oy on tarjonnut sisällöntuottajille, pääkäyttäjille ja kehitys- ja ylläpitohenkilöille suunnattuja Liferay-koulutuksia osana yrityksen asiakasprojekteja sekä toiminut alustan kouluttajana ympäri Suomea. Koulutuksia voidaan tarpeen mukaan järjestää myös muilla paikkakunnilla.

Aika

29.04.2014
09:00 - 16:00

iCal

Paikka

Arcusys oy
Koskikatu 5c
Joensuu

Kartta latautuu...


Scroll to Top