COSS.fi

COSS.fi

Kuntien digitalisointipäivät

14.06.2018 - 15.06.2018 Koko päivä
Kuntatalo, Toinen linja 14, Helsinki

Uusia yhteistyömalleja ja konkreettista yhteistä tekemistä tarvitaan – mutta kuinka temppu tehdään?

Suomessa on menossa suuri hallinnollisten uudistusten aika, puhutaan kuntien ruuhkavuosista. Samaan aikaan kuntien kehittämiseen kohdistuu suuria odotuksia. Kuntalaisille pitäisi saada parempia digitaalisia palveluita, mutta miten kuntalainen tuodaan palveluiden keskiöön? Mitä muutos organisaatiokeskeisestä asiakaslähtöiseen palvelutuotantoon kunnilta vaatii, entä minkälaista osaamista ja yhteistyötä tarvitaan tulevaisuuden kunnassa? Kuinka kunnat pystyvät vastaamaan kehittämiseen kohdistuviin suuriin odotuksiin ruuhkavuosien kiireessä?

Kuntien Digitalisointipäivillä 14.-15.6.2018 Helsingissä ovat keskiössä palveluihin ja teknologiaan liittyvät kysymykset sekä ratkaisut. Kuntien Digitalisointipäivien torstai tarjoaa monia kiinnostavia näkymiä kuntien Digitaaliseen muutokseen ja muutoksenhallintaan puheenvuorojen ja keskustelun muodossa. Perjantain verkostoitumispäivään toivotaan mukaan kuntia, yrityksiä ja viranomaisia jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tulevaisuuden kunnan digitalisaatiota yhteistyössä muiden kuntien kanssa. Työpajassa työstetään projektin keräämiä pilottiaihioita eteenpäin yhdessä kuntien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Aiheita on kuntien eri toimialoilta varhaiskasvatuksesta taloushallintoon ja vuorovaikutukseen sekä siihen, kuinka muualla tehtyä voi hyödyntää omassa kunnassa.

Tilaisuuden ensimmäiseen päivään 14.6. on osallistumismaksu (300 e + alv. 24 %). Tilaisuuden toinen päivä 15.6. on maksuton. Voit ilmoittautumisen yhteydessä valita, osallistutko molempiin päiviin vai vain toiseen päivistä.

Ohjelman ovat rakentaneet yhteistyössä Kuntaliiton Tulevaisuuden kunnan digitalisointi – projekti (TukuDigi) sekä Finnish Consulting Group FCG.

Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan! 


Aika

14.06.2018 - 15.06.2018
Koko päivä

iCal

Paikka

Kuntatalo
Toinen linja 14
Helsinki

Kartta latautuu...


Scroll to Top