COSS.fi

COSS.fi

MariaDB Developers Unconference

26.06.2018 - 29.06.2018 Koko päivä
Seravo, Rautatienkatu 21 B, Tampere

MariaDB Developers Unconference 26.-29.6. Tampereella

MariaDB on avoimen lähdekoodin tietokantapalvelin, jonka MySQL:n alkuperäiset kehittäjät loivat aidosti avoimeksi vaihtoehdoksi MySQL:lle. Tällä hetkellä MariaDB on yksi maailman suosituimmista tietokantapalvelimista.

MariaDB Foundation on voittoa tavoittelematon säätiö, jonka tukee MariaDB:n kehitystä avoimen lähdekoodin periaatteiden mukaisesti. MariaDB Foundation järjestää Tampereella MariaDB:n kehittäjille ja kehittämisestä kiinnostuneille suunnatun “Unconference” -tapahtuman kesäkuun viimeisellä viikolla, 26.-29.6.

Paikalle saapuu kehittäjiä eri puolilta maailmaa kuuntelemaan ja keskustelemaan MariaDB:n avoimeen kehittämiseen liittyvistä teemoista. Tapahtuma on hyvä tilaisuus verkostoitua muiden kehittäjien kanssa, jakaa omia ideoitaan kehittämisprosessista tai saada neuvoja siinä alkuun pääsemiseksi.

26.6. New Contributor Day / Uusien kehittäjien päivä
27.-28.6. Developers Unconference
29.6. Patch review day

Tapahtuma järjestetään Tampereella 26.-29.6. osoitteessa Rautatienkatu 21 B. Osallistuminen on ilmaista, ja osallistujille tarjotaan aamupalat ja lounaat tapahtuman aikana. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua erilaisiin ilta-aktiviteetteihin omakustanteisesti. Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan on pakollista jotta voimme mitoittaa tarjoilut ja muut puitteet.

26.6. New Contributors Day – Uusien kehittäjien päivä

Oletko kiinnostunut avoimen lähdekoodin tietokantapalvelimen kehityksestä? Löytyykö sinulta aiempaa kokemusta C/C++ -kehittämisestä? Haluaisitko osallistua MariaDB:n kehitykseen, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Nyt on loistava tilaisuus päästä alkuun!

Tiistain 26.6. ohjelma on suunnattu erityisesti uusille, sekä myös jo aiemmin pieniä kontribuutioita tehneille kehittäjille. Ideana on syventää tietämystä siitä, miten MariaDB:n kehitys toimii ja antaa vinkkejä alkuun pääsemiseksi. Ota oma läppärisi mukaan!

27.-28.6. Developers Unconference – Kehittäjien tapaamispäivät

Perinteinen “unconference” järjestetään keskiviikkona ja torstaina, 27.-28.6.

Tervetulleita ovat kaikki, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan MariaDB:n avoimeen kehittämisprojektiin. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla core-kehittäjä, vaan toivotamme kaikki uudet tekijät tervetulleiksi yhteisöömme. Tärkeintä on halu oppia ja toimia avoimesti, open source -menetelmän mukaan.

Luvassa on syventäviä esitelmiä ja keskusteluja erilaisista MariaDB:n kehitykseen liittyvistä aiheista.

Tapahtuma on “unconference”, eli vapaalle keskustelulle ja yhteistyölle eri aiheiden ympärillä on runsaasti mahdollisuuksia. Suorituskyky, uudet ominaisuudet, paketointi, dokumentaatio… sinä päätät! Paikalla on monia MariaDB:n core-kehittäjiä, jotka ovat avoimia uusille ideoille ja keskustelulle.

Tapahtuman tavoitteena on tarjota aikaa keskustelulle kasvokkain niin uusien kuin vanhojenkin kehittäjien keskuudessa. Kiperien ongelmien ratkominen ja tulevien ominaisuuksien suunnittelu on tehokkaampaa yhdessä.

29.6. Patch review -päivä

Perjantai 29.6. on varattu patchien läpikäynnille. Kasvokkain keskustelu sujuu huomattavasti nopeammin, kuin vastaava online-prosessi. Tämä on myös hyvä mahdollisuus suunnitella ja panna toimeen kuluneiden päivien ideoita niiden ollessa vielä tuoreena muistissa.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen hoituu Meetup.com:in kautta osoitteessa: https://www.meetup.com/MariaDB-Developers/events/249024232/

Ilmoittautua voi, vaikka tapahtumaan ei osallistuisikaan kaikkina päivinä. Ilmoittautuneille lähetetään myöhemmin lomake, jolla kartoitetaan tarkemmin, minä päivinä paikalle on saapumassa.

Tapahtuman nettisivu: https://mariadb.org/2018-2-developers-unconference-in-finland/

Tarkempaa tietoa teemoista ja aikataululuonnos: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ddmfTt2gyvMbdqnzfInXDsJn-kf-EZJpJ8YPF-fWv8w/edit

Kysymyksiä tapahtumaan tai MariaDB:n kehittämiseen liittyen voi lähettää englanniksi kehittäjien sähköpostilistalle https://launchpad.net/~maria-developers tai MariaDB-keskustelulistalle https://launchpad.net/~maria-discuss .


Aika

26.06.2018 - 29.06.2018
Koko päivä

iCal

Paikka

Seravo
Rautatienkatu 21 B
Tampere

Kartta latautuu...


Scroll to Top