COSS.fi

COSS.fi

COSS ry:n jäsentilaisuus ja vuosikokous + työpaja

05.06.2018 12:30 - 17:30
Kuntatalo, Toinen linja 14, Helsinki

COSS ry:n sääntömääräinen vuosikokous ja jäsentilaisuus järjestetään tiistaina 5.6. Kuntatalolla (Toinen linja 14, Helsinki). Ohjelma Kuntatalolla alkaa ”Digitaalinen kunta” -työpajalla, jonka jälkeen vuorossa on COSS ry:n vuosikokous. Tämän jälkeen siirrymme yhdistyksen tarjoamalle jäsenten yhteiselle päivälliselle, jonka yhteydessä voi jatkaa vapaata verkostoitumista muiden jäsenten kesken.

OHJELMA
12:30 Alkaen kahvia tarjolla
13:00 Digitaalinen kunta -työpaja
– Kuntahaasteet (Mikko Malmgren, Kuntaliitto)
– API digitaalisen kiertotalouden ytimessä (Sakari Paloviita, APInf Oy)
– ’Tämän haasteen haluan ratkaista’ – ideointia tiimeissä. Yhteistyössä
Tukudigi-tiimi sekä COSS ry. Fasilitaattorina Jyrki Koskinen, Avaamo Konsultointi.
14:45 Työpaja päättyy
15:00 – 16:00 COSS ry:n sääntömääräinen vuosikokous
16:00 – 17:30 Jäsentilaisuus ja päivällinen

COSS ry:n jäsenet saavat henkilökohtaisesti kutsun sähköpostitse tilaisuuteen. Kutsun yhteydestä löydät myös tilaisuuden ilmoittautumislinkin. Pyydämme ilmoittautumiset 21.5. mennessä.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Digitaalinen kunta -työpaja
COSS ry järjestää yhteistyössä Kuntaliiton Tulevaisuuden kunnan digitalisointi (Tukudigi) -projektin kanssa ’Digitaalinen kunta’ -työpajan, jossa rakennetaan yhdessä tulevaisuuden kuntaa digitalisaation ja palvelumuotoilun keinoin. Toivotamme COSSin jäsenyritysten edustajat ja asiantuntijat tervetulleiksi mukaan työpajaan kuulemaan, millaista tarpeita kuntasektorilla asiakkaana on sekä keskustelemaan ja ideoimaan yhdessä, millaisia ratkaisuja kunnat voisivat hyödyntää tulevaisuuden kunnan digitalisoimisessa. Kuntaliiton kutsumana tilaisuudessa on paikalla kuntien päättäjiä ja asiantuntijoita. Tule siis kuulemaan “asiakkaan ääntä” ja lähdetään rakentamaan yhdessä tulevaisuuden digitaalista kuntaa!


Aika

05.06.2018
12:30 - 17:30

iCal

Paikka

Kuntatalo
Toinen linja 14
Helsinki

Kartta latautuu...


Scroll to Top