COSS.fi

COSS.fi

Metka EdTech Hackathon ’18

05.04.2018 - 07.04.2018 Koko päivä
Tiedekulma, 2. krs, Yliopistonkatu 4, Helsinki

Tervetuloa tekemään tulevaisuuden koulua!

Metka EdTech Hackathon kokoaa jälleen koulutusteknologian kehittäjät uusien haasteiden äärelle Helsinkiin 5.-7.4.2018. Oppimispelit, digijulkaisut ja oppimisalustat ovat lasten ja nuorten uusia mediaympäristöjä. Haluamme, että ne edistävät paitsi oppimista, myös tunnetaitoja ja kestäviä arvoja!

Yhdessä eri alojen osaajien kesken voimme luoda uusia ratkaisuja arkipäivän opetuksen sekä koulutusjärjestelmän uusiutumisen tueksi! Jos sinulla on idea, tuote tai konsepti, jonka avulla tulevaisuuden koulu ja oppiminen viedään uuteen ulottuvuuteen – lähde siis mukaan Metka EdTech Hackathoniin! Parhaat ideat sekä tiimit palkitaan ja heille avautuu mahdollisuus lähteä toteuttamaan konseptia tai protoa yhdessä opetusalan kanssa. Lue lisää tapahtumasta, haasteista ja ilmoittaudu mukaan edtechhack.fi/

COSS ry on mukana tänä vuonna hackathonin yhteistyökumppanina. Paikalla tiimejä mentoroimassa on perjantaina 6.4. klo 10.00 – 13.00 COSS ry:n toiminnanjohtaja ja EduCloud Alliancen puheenjohtaja Timo Väliharju. Lisäksi hackathonin haasteiden 1 & 2 voittajatiimit tullaan palkitsemaan syksyllä järjestettävän kansainvälisen teknologiakonferenssin, Mindtrek 2018, 1-päivän lipuilla sekä hackathonin voittajatiimit pääsevät myös esittelemään kehittämiään ratkaisuja Mindtrekiin start-up -ständille.

 


Aika

05.04.2018 - 07.04.2018
Koko päivä

iCal

Paikka

Tiedekulma, 2. krs
Yliopistonkatu 4
Helsinki

Kartta latautuu...


Scroll to Top