COSS.fi

COSS.fi

DOB Webinaari: Tampereen pyhiinvaellusreitit mobiilissa karttapalvelussa

10.05.2017 14:00 - 15:00

Webinaarissa esitellään, kuinka Citynomadi Oy on kehittänyt yhteistyössä Tampereen seurakunnan kanssa karttapalvelua hiljentymiselle. Karttapalvelu toimii mobiililaitteilla ja sen kautta on mahdollista löytää informatiivisia reittejä ja paikkoja rauhoittumiseen ja hiljentymiseen, riippumatta uskontokunnasta. Tampereen seurakunnan tavoitteena on luoda Tampereesta Suomen pyhiinvaelluskaupunki 2020 mennessä.

Maksuton webinaari on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita karttapalveluiden soveltamisesta palveluiden tueksi tai omaksi palvelukseksi. Webinaarissa varataan aikaa keskustelulle.

Webinaarin esiintyjä on Nadja Osipova, Citynomadi Oy:stä.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset täällä.

 

Webinaari on osa DOB-webinaarisarjaa. Webinaarisarjassa esittellään DOB-innovaatioalustaa ja sen mahdollisuuksia sekä sovelluksia ja yritysesimerkkejä.

Datasta oivalluksia ja bisnestä -hanke on osa  6aika  -ohjelmaa, jonka tavoitteena on synnyttää Suomeen uutta osaamista, liiketoimintaa ja työpaikkoja.  Datasta oivalluksia ja bisnestä  (DOB) -hanke auttaa yrityksiä ja start-upeja hyödyntämään data-analytiikan ja palvelumuotoilun käyttöä liiketoiminnassa. Yritykset rakentavat ekosysteeminsä kanssa uutta osaamista, uusia palveluja markkinoille ja uutta liiketoimintaa.

 


Aika

10.05.2017
14:00 - 15:00

iCalScroll to Top