COSS.fi

COSS.fi

DOB Webinaari: Johdatus data-analyysiin

15.03.2017 14:00 - 15:00

Teollisten prosessien tai yritystoiminnan kehittämiseksi eri lähteistä kerättyä dataa voidaan jalostaa ja käyttää hyödyksi analysoimalla sitä. Datan analysointi on mm. datasta visualisointia, korrelaatioiden tekemistä, lineaaristen mallien (regressio) muodostamista tai ennusteiden ja luokittelujen tekemistä.

Webinaarissa käsitellään data-analyysin ideaa ja esitellään joitakin analyysiesimerkkejä. Lisäksi tarkastellaan koneoppimisalgoritmeja yleisesti sekä pohditaan datan laatuun ja sen prosessointiin liittyviä asioita.

Maksuton webinaari on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita data-analyytikan mahdollisuuksista. Webinaarissa varataan aikaa keskustelulle.

Webinaarin esiintyjänä on Jyrki Rasku Tampereen yliopistolta.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset täällä.

 

Webinaari on osa DOB-webinaarisarjaa. Webinaarisarjassa esittellään DOB-innovaatioalustaa ja sen mahdollisuuksia sekä sovelluksia ja yritysesimerkkejä.

Datasta oivalluksia ja bisnestä -hanke on osa  6aika  -ohjelmaa, jonka tavoitteena on synnyttää Suomeen uutta osaamista, liiketoimintaa ja työpaikkoja.  Datasta oivalluksia ja bisnestä  (DOB) -hanke auttaa yrityksiä ja start-upeja hyödyntämään data-analytiikan ja palvelumuotoilun käyttöä liiketoiminnassa. Yritykset rakentavat ekosysteeminsä kanssa uutta osaamista, uusia palveluja markkinoille ja uutta liiketoimintaa.

 


Aika

15.03.2017
14:00 - 15:00

iCalScroll to Top