COSS.fi

COSS.fi

DOB Webinaari: Digitaalinen murros töiden dokumentoinnissa: 80% säästöt uudella toimintamallilla

03.05.2017 14:00 - 15:00

Webinaarissa kerrotaan tuottavuusloikasta, joka saatiin aikaan kenttätöiden digitaalisella dokumentointimallilla. Uusi toimintamalli on testattu tuotantokäytössä, jossa saavutettiin yli 80% ajansäästö vanhaan malliin verrattuna. Palvelu sisältää loppukäyttäjiä varten mobiili ja työpöytänäkymät, ja lisäksi se suunniteltiin helposti integroitavaksi yrityksen olemassa olevaan työnohjausjärjestelmään API-rajapinnan kautta. Näin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa ja isoa koulutuspakettia ei tarvita.

Konseptin suunnitteluun Metosin haki vauhtia mm. DOB-hankkeesta, joka tarjosikin lisää hyviä työkaluja ketterän palvelun kehitystä varten. Jatkokehitystä viedään eteenpäin suorien asiakasprojektien lisäksi mm. Ympäristöministeriön KIRA-digi hankkeessa.

Webinaarissa esitellään palvelu, jonka kehitystä DOB-hanke vauhditti. Lisäksi käydään läpi DOBin palvelumuotoiluosiosta saatuja oppeja ja hyötyjä sekä ajatuksia siitä miten data-analytiikkaa tullaan hyödyntämään jatkossa. Webinaarin loppupuolella on myös aikaa kysymyksille.

Maksuton webinaari on tarkoitettu yrityksille, joita kiinnostaa data-analytiikka liiketoiminnan kehittämisessä, sekä julkisen sektorin toimijoille, jotka tekevät yritysyhteistyötä.

Webinaarin esiintyjinä on Jari Vasell Metosin Oy:stä.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset täällä.

 

Webinaari on osa DOB-webinaarisarjaa. Webinaarisarjassa esitellään DOB-innovaatioalustaa ja sen mahdollisuuksia sekä sovelluksia ja yritysesimerkkejä.

Datasta oivalluksia ja bisnestä -hanke on osa 6aika -ohjelmaa, jonka tavoitteena on synnyttää Suomeen uutta osaamista, liiketoimintaa ja työpaikkoja. Datasta oivalluksia ja bisnestä (DOB) -hanke auttaa yrityksiä ja start-upeja hyödyntämään data-analytiikan ja palvelumuotoilun käyttöä liiketoiminnassa. Yritykset rakentavat ekosysteeminsä kanssa uutta osaamista, uusia palveluja markkinoille ja uutta liiketoimintaa.


Aika

03.05.2017
14:00 - 15:00

iCalScroll to Top